Victor Ciutacu, nou mesaj ironic despre cazul de dopaj în care e implicată Simona Halep: „La adăpostul întunericului şi mânat de invidie, i-a turnat eroinei sticlă pisată în ceai”

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a lăsat să se înţeleagă că nu crede în explicaţiile găsite de diverşi apropiaţi şi oameni din media, conform cărora Simona Halep ar fi fost sabotată şi ar fi nevinovată în cazul de dopaj care a făcut înconjurul lumii.

25 oct. 2022, 09:33
Victor Ciutacu, nou mesaj ironic despre cazul de dopaj în care e implicată Simona Halep: „La adăpostul întunericului şi mânat de invidie, i-a turnat eroinei sticlă pisată în ceai”

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test antidoping efectuat la US Open, apoi a cerut şi proba B, care după analize a avut tot un rezultat pozitiv, astfel că sportivei din România îi va fi foarte greu să justifice apariţia subtanţei din clasa EPO în corpul său.

Singura şansă a campioanei de la Roland Garros şi Wimbledon ar fi ca o persoană din anturajul său să recunoască că ia administrat pastilele de Roxadustat, iar Victor Ciutacu se întreabă, ironic, cum de o astfel de persoană nu a apărut deja în faţa opiniei publice.

„A trecut un week-end întreg și încă nu s-a găsit unul care să spele rușinea națională? Pentru o sumă corespunzătoare, își lua omul fapta lu’ Halep și recunoștea spășit că, la adăpostul întunericului și mânat de sentimentul invidiei și al răutății, i-a turnat eroinei sticlă pisată-n ceai. Chiar nu mai are țărișoara asta resursă umană dispusă la autodetonare sau machidonii rămân zgârciobi până la capăt?”, a scris Victor Ciutacu.

Ciutacu a avut aceeaşi poziţie încă de vineri, de la apariţia ştirii, pe care chiar Simona Halep a făcuto publică, printr-o postare pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu dă verdictul în cazul Simonei Halep: „Ea nu suportă să fie discreditată, răul deja s-a produs”

„Eroina nationala a fumat de la frigider si s-a inflamat in gat. S-a tratat cu piramidon expirat si i-au aparut doua liniute pe termometru. Nici vorba de doping, intrebati-l pe CTP, terminati cu rautacizmele :)))))

P.S. Poate redifuzeaza cineva declaratia lu’ Iuruc de la notar, aia cu U.S. Open

P.S. 2 Nu zic nimic despre fenomenul natatiei mondiale, n-as vrea sa cobesc”, spunea jurnalistul în urmă cu trei zile.

Citeşte şi: Final de carieră pentru Simona Halep?! Pedeapsa minimă pe care o va primi sportiva depistată dopată