Victor Ciutacu nu crede în lacrimile Simonei Halep: „Eroina națională a luat piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe. Nici vorbă de doping, terminați”

Simona Halep fost testată pozitiv pentru o substanță aflată pe lista celor interzise, la US Open 2022. Unul dintre contestatarii Simonei Halep, jurnalistul România TV Victor Ciutacu, a avut o luare de poziţie pe acest subiect.

22 oct. 2022, 12:18
Victor Ciutacu nu crede în lacrimile Simonei Halep: „Eroina națională a luat piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe. Nici vorbă de doping, terminați”

Victor Ciutacu se arată indignat de faptul că sponsorii din România ai Simonei Halep, Dedeman şi Banca Transilvania, nu îi retrag sprijinul acesteia, aşa cum Nike i-a întors spatele Mariei Şarapova într-o situaţie similară.

Victor Ciutacu, atac virulent la Simona Halep: „A luat piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe. Nici vorbă de doping, terminați”

Jurnalistul este de părere că românii se lasă prea uşor păcăliţi de acţiunile Simonei care, în opinia sa, ar vrea, de fapt, să mascheze faptul că tenismena nu se mai performează pe teren.

Citeste si Ce final trist de carieră! Presa din întreaga lume o terfeleşte pe Simona Halep! Cele mai mari publicaţii o acuză dur

Nike a tăiat-o de la bani pe Șarapova, Dedeman și Banca Transilvania (n.r. – printre sponsorii Simonei Halep) se solidarizează cu trișoarea. Și d-aia suntem unde suntem. Corupții noștri sunt buni, ai lor să se ducă la pușcărie, adorăm descurcăreții, ne place întorsul de portofele, ne hrănim cu alba-neagra. Și înghițim vrăjeli cu operații de deviație de sept care nu mai lasă campioana să se desfășoare liberă pe teren.

Mai țineți minte cum fanii Halapenei făceau party când au prins-o dopată pe Șarapova? Atunci nu era cu prezumția de nevinovăție.

Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât. S-a tratat cu piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe pe termometru. Nici vorbă de doping, întrebați-l pe CTP, terminați cu răutăcizmele.

P.S. Poate redifuzează cineva declarația lu’ Iuruc de la notar, aia cu U.S. Open.

P.S. 2. Nu zic nimic despre fenomenul natației mondiale (n.r. – David Popovici), n-aș vrea să cobesc„, a scris Ciutacu pe Facebook.

Citeste si CTP este de partea Simonei Halep în scandalul de dopaj: „Ăsta nu e drog. În fişa lui găsiţi nişte reacţii adverse de vi se face părul măciucă”

Simona Halep, suspendată provizoriu de ITI după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat

Reamintim că fostul număr 1 mondial WTA a fost depistată pozitiv la un control antidoping, Substanța pentru care Simona a testat pozitiv este Roxadustat. Proba B a confirmat rezultatele date de Proba A, potrivit comunicatului International Tennis Integrity Agency. Simona Halep a fost suspedată provizoriu de International Tennis Integrity Agency, pentru acest test pozitiv.

Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep pe contul său de Instagram.