Victor Ciutacu, paralele în campania mai puţin inspirată a lui Cătălin Cîrstoiu

Victor Ciutacu aruncă vorbe grele la adresa echipei de campanie a lui Cătălin Cîrstoiu, care face gafe de marketing în promovarea candidatului PNL-PSD la Primăria Capitalei.

03 apr. 2024, 20:31
Victor Ciutacu, paralele în campania mai puţin inspirată a lui Cătălin Cîrstoiu

Victor Ciutacu a analizat evoluţiile candidatului PSD-PNL la primăria Bucureştiului şi i-a dat cu minus. „De ce, daca te pretinzi specialist in comunicare si chiar vrei sa-l faci primar pe Cirstoiu, dai drumu’ la o poza care-l face un soi de geaman mai bine imbracat al lui Tolontan. De Tom Hanks si Forrest Gump nu mai zic nimic, ca iar au impresia strategii de renume international ca am ceva cu ei…
P.S. Platitul tichetului de metrou la casierie cu hartia de 200 lei e de vise rele. Parca nici reclama la Milka de peste capul candidatului nu-i face un deserviciu mai mare”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu, despre bumerangul „fără penali în funcţii publice”: cazul Oana Sivache sau „ciocu mic”

Victor Ciutacu: „În ghenă te naști, în ghenă fierbi acru, în ghenă sfârșești”

Victor Ciutacu a avut de comentat pe facebook şi despre scandalul dintre Silvestru şi Diana Şoşoacă, terminat cu o brăţară de monitorizare pentru soţul acuzat de abuz emoţional.

„E o revărsare de hate șoșocar la toate postările mele din social media. Nici măcar reziștii n-au ajuns la performanța asta a ostașilor Dianei. Vinde foarte bine ura la scelerați, e o acumulare intensă de frustrare-n populație. Dar trebuie să mai și fii în stare s-o exploatezi inteligent ca să fii luat în seamă de ăia care contează. Cu rasismul, antisemitismul și amenințările, nu stă nimeni serios politic de vorbă cu tine. În ghenă te naști, în ghenă fierbi acru, în ghenă sfârșești”.

Victor Ciutacu evaluează cei mai bine cotaţi politicieni: „Îmi place de Ciolacu, o spun cu toată responsabilitatea”