Victor Ciutacu evaluează cei mai bine cotaţi politicieni: „Îmi place de Ciolacu, o spun cu toată responsabilitatea”

Realizatorul România TV Victor Ciutacu a participat duminică seară la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a făcut, printre altele, o analiză a şanselor celor mai bine cotaţi politicieni români.

25 mart. 2024, 12:29
Victor Ciutacu evaluează cei mai bine cotaţi politicieni: „Îmi place de Ciolacu, o spun cu toată responsabilitatea”

Victor Ciutacu a fost întrebat cum vede activitatea PSD, de când a fost schimbat din fruntea partidului Liviu Dragnea, iar realizatorul emisiunii Punctul Culminant, de la România TV, a vorbit, în acest context, despre şansele lui Ciolacu, dar şi ale altor nume sonore, la preşedinţia României.

„Îmi place Marcel Ciolacu, o spun cu toată responsabilitatea, e un om pe care l-am desconsiderat. Ar putea să facă mult mai bine, să fie mult mai decis, era să spun un cuvânt pentru care te amendează CNA.”, a spus Victor Ciutacu.

În ce priveşte şansele lui Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO, Ciutacu spune că îl consideră pe acesta un etern „loser”.

„Mă îndoiesc cât se poate de sincer. Îl știu pe Mircea Geoană de când era puratător de cuvânt la MAE, șef la MAE, șef la PSD și ulterior „loser”, peste tot pe unde s-a băgat în lupta corp la corp. Nu cred că Geoană fără partid, indiferent câți bani se bagă în candidatura lui, nu cred în Mircea Geoană, nu că nu ar fi un politician bun, dar never, ever PSD-iștii nu vor vota un membru care nu e în partid și nici cei de dreapta nu vor vota cu unul pe care l-au demonizat ca fiind prostănacul, în lupta cu Traian Băsescu.”, a mai spus Ciutacu.

Citeşte şi: Şedinţă cu scântei la Coaliţia PSD-PNL. Se definitivează candidaţii pentru Capitală şi municipii şi se decide cine deschide lista la europarlamentare

Realizatorul România TV a explicat şi care ar putea fi şansa Codruţei Kovesi pentru a deveni preşedintele României.

„Laura Codruța Kovesi candidat din partea întregii drepte, cum s-a autointitulat. Candidatul anti-PSD mereu câștigă, dar PSD trebuie să fie definit ca ciuma roșie, corupție.”, a adăugat acesta.

Citeşte şi: Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD – PNL la Primăria Capitalei, momente plăcute cu copilul în parc