Victor Ciutacu, pe stadion la un meci de infarct. Jurnalistul România TV a fost invitatul preşedintelui lui Galatasaray în vulcanul din Istanbul al lui Cim Bom VIDEO

Dursun Ozbek, preşedintele lui Galatasaray Istanbul, l-a invitat pe jurnalistul România TV Victor Ciutacu la meciul pe care Cim Bom l-a jucat duminică seara acasă, cu Alanyaspor.

23 oct. 2022, 22:58
Victor Ciutacu, pe stadion la un meci de infarct. Jurnalistul România TV a fost invitatul preşedintelui lui Galatasaray în vulcanul din Istanbul al lui Cim Bom VIDEO

Victor Ciutacu a asistat la un meci nebun duminică seara pe Nef Stadium, arena care i-a luat locul în urmă cu mai bine de un deceniu legendarului Ali Samy Yen. Şi totuşi, spiritul s-a păstrat, atmosfera este la fel de vulcanică precum în vremurile de glorie, când legea în teren o făceau Hagi şi Gică Popescu.

Acum, Galatasaray încearcă să ţină pasul cu puternicii zilei şi chiar a fost pe punctul de a intra în Top 5 după etapa a 10-a, dacă sorţii nu i-ar fi fost total potrivnici.

Şi totuşi începutul a fost cum nu se poate mai bun pentru Galata. Internaţionalul belgian Dries Mertens a deschis scorul în minutul 11, iar Mauro Icardi, fostul jucător al lui Inter, împrunmutat însă la Galata de către PSG, a făcut 2-0 în minutul 22. Tot el a mai înscris o dată, în minutul 24, însă reuşita i-a fost anulată de VAR, pe motiv de ofsaid. Chair şi aşa, părea o formalitate pentru Galata să câştige meciul.

Citeşte şi Victor Ciutacu nu crede în lacrimile Simonei Halep: „Eroina națională a luat piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe. Nici vorbă de doping, terminați”

Nici eliminarea lui Sach Boey, din minutul 31, nu a diminaut buna dispoziţie, poate doar golul de 2-1 al lui Balkovec, din minutul 68, să fi strecurat ceva îndială în sufletele fanilor mai prăpăstioşi.

Şi totuşi imposibilul s-a întâmplat, iar lovitura a venit în prelungiri, când Koka, egipteanul împrumutat de Alanya de la Olympiakos, a marcat pentru 2-2. Galata a terminat cu doi oameni în minus, Bardakci fiind şi el eliminat, şi astfel s-a scris istoria unei partide pe care Cim Bom era mare favorită să o câştige.

Citeşte şi Victor Ciutacu, părere controversată după cazul preotului Visarion Alexa: „E ok, votez pentru, dar cum se aplică? Faci proces verbal înainte?”