Victor Ciutacu, reacţie virulentă după ce Ringier l-a dat afară pe Cătălin Tolontan. „Tragedia va fi a multora care s-au solidarizat orbeşte cu el, din spirit de turmă”

Victor Ciutacu a reacţionat imediat după ce Cătălin Tolontan a fost dat afară de la GSP. Jurnalistul de la România TV susţine că, de-acum, fostul editor coordonator al Gazetei Sporturilor va fi îndepărtat şi de la Libertatea.

01 nov. 2023, 13:51
Victor Ciutacu, reacţie virulentă după ce Ringier l-a dat afară pe Cătălin Tolontan. „Tragedia va fi a multora care s-au solidarizat orbeşte cu el, din spirit de turmă”
Victor Ciutacu, reacţie virulentă după ce Ringier l-a dat afară pe Cătălin Tolontan. "Tragedia va fi a multora care s-au solidarizat orbeşte cu el, din spirit de turmă"

Victor Ciutacu, reacţie virulentă după ce Ringier l-a dat afară pe Cătălin Tolontan. Jurnalistul de la România TV a anticipat această mutare a celor de Ringier şi lansează un avertsiment la adresa redactorilor de la GSP.

Citeşte şi: Şoc pe piaţa media: Ringier l-a dat afară pe Cătălin Tolontan! GSP nu mai apare de mâine în ediţie tipărită!

„V-am zis, de când a bubuit scandalul Tolontan-Ringier, că se închide printul Gazetei. Iar am avut dreptate, dar n-am nici o satisfacție. Nici la Libertatea nu mai face mulți purici, dar nu-l plâng pe Cătălin, aș fi ipocrit să o fac. Are și backup, o să le ia și un munte de bani de adio. Tragedia va fi a multora care s-au solidarizat orbește cu el, din spirit de turmă. Noua prăvălie nu va avea locuri și buget de salarii pentru toți…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu i-ar angaja pe Tolontan şi Ţepelin: „Eu sunt băiat, la ananghie nu las pe nimeni in spate. Eu având mai multe joburi, trebuie sa fim uniţi, să înceapă de la maşina de cusut” 

Ringier Sports Media Group a decis să închidă Gazeta Sporturilor pe print. Publicaţia care ar fi trebuit să împlinească 100 de ani în 2024 dispare începând de astăzi. Pe 1 noiembrie a fost publicată ultima ediţie, anunţă compania. În replică, redacţia susţine cpă a aflat abia astăzi de această decizie. În plus, Ringier renunță la nouă posturi, printre care și cel al editorului coordonator, Cătălin Tolontan.