Victor Ciutacu, revoltat de instigările la violenţă ale lui Opriţa şi Săpunaru. Editorial în ProSport: „Naționala de fotbal a statului eșuat, campioană mondială la poceală”

În editorialul său din ProSport, realizatorul România TV, Victor Ciutacu, s-a referit la evenimentele din weekend din fotbalul românesc, instigările la violenţă făcute de antrenorul Stelei, Daniel Opriţa, şi Cristi Săpunaru, jucătorul Rapidului.

12 sept. 2022, 21:06
Victor Ciutacu, revoltat de instigările la violenţă ale lui Opriţa şi Săpunaru. Editorial în ProSport: „Naționala de fotbal a statului eșuat, campioană mondială la poceală”

Victor Ciutacu pleacă de la o sintagmă a preşedintelui Iohannis, cea a „statului eşuat”, pentru a descrie cât mai exact ultimele evenimente din fotbalul autohton. La meciul Dinamo – Steaua, de vineri seară, suporterii ”militarilor”, cei de la Peluza Sud, au iscat scandaluri și înainte, la pauză, dar și la finalul meciului. Chestionat despre incidentele din tribune, Daniel Oprița, antrenorul roș-albaștrilor, și-a adus aminte de ce i-au cerut fanii. „Când am venit aici, suporterii asta m-au rugat, să promoveze mai repede echipa pentru că le este dor de o bătaie”, a fost declaraţia sa halucinantă.

Pornind de la acest aspect, Victor Ciutacu scrie în ProSport: „Mândru ca măgarul la trăsură, bugetarul Daniel Oprița, angajat al Ministerului Apărării, a ieșit în față cu o declarație de bezna minții. Ca să-și satisfacă hoardele de barbari susținători care s-au bătut cu jandarmii, cu galeria adversă și cu tot ce le-a ieșit în cale, fostul atacant stelist a bombat pieptul și s-a declarat mândru că le-a asigurat „băieților” un teatru de război civil în mijlocul metropolei. Că la liga a patra nu aveau cu cine se cafti organizat. Ați auzit/citit, de atunci și până acum, vreo reacție a Ministerului Apărării la spusele propriului angajat?

Citeşte şi Victor Ciutacu, revoltat după contraofensiva anunțată de Zelenski: „A venit cașcaval la casieria propagandei!”

Oriunde pe planetă, presupunând că ar fi trecut cuiva prin cap să facă echipă de fotbal oștirii, numitul Oprița completa formulare la Forțele de Muncă și nu se mai apropia de vreo instituție de stat decât, cel mult, adus cu duba la audieri…”.

În continuare, el s-a referit şi la Cristi Săpunaru şi scandalul cu jandarmii, de la Târgu Jiu. „Beneficiarul celei mai mari și mai costisitoare suspendări din istoria fotbalului portughez (tot pentru bătaie), fapt care i-a adus și concedierea de la F.C. Porto, a făcut iar ce știe el ce e mai bine.

S-a scuipat cu jandarmii, s-a dat la ei și, când a ajuns pe tunelul vestiarelor, s-a luat la poceală cu unul de aceeași teapă cu el din tabăra adversă”, scrie Victor Ciutacu, în ProSport.

Click aici pentru a citi întreg editorialul lui Victor Ciutacu