Victor Ciutacu sare la gâtul contestatarilor Danei Budeanu: „Nu v-a convenit că a făcut interviu cu Ciolacu? Forțați-l sentimental pe Tudor Chirilă să facă un interviu alternativ cu Iohannis, în sprijinul căruia a chemat lumea în Piață”

Dana Budeanu, invitată frecvent la postul România TV, cu precădere în emisiunea "Punctul culminant", moderată de Victor Ciutacu, este unul dintre personajele care rup audiențele. Recent, creatoarea de modă a îmbrăcat haina de jurnalist și a descins la Palatul Victoria, unde a realizat un interviu cu premierul Marcel Ciolacu.

22 nov. 2023, 11:45
Victor Ciutacu sare la gâtul contestatarilor Danei Budeanu: „Nu v-a convenit că a făcut interviu cu Ciolacu? Forțați-l sentimental pe Tudor Chirilă să facă un interviu alternativ cu Iohannis, în sprijinul căruia a chemat lumea în Piață”

Victor Ciutacu a reacționat în urma valului de critici aduse creatoarei de modă după interviul cu Marcel Ciolacu. Realizatorul România TV, căruia îi trec prin mână audiențele emisiunilor pe care le moderează și care vede cu propriii ochi impactul pe care Dana Budeanu îl are asupra telespectatorilor, îi îndeamnă pe cei care o urmăresc pe Dana Budeanu și care, ulterior, o critică să schimbe canalul: „Au trecut 34 de ani de când nu aveați alternativă. Folosiți-o!„, recomandă Ciutacu.

Victor Ciutacu sare la gâtul contestatarilor Danei Budeanu: „Sunteți scârbiți că s-a declarat susținătoare a PSD? Sunt pline televiziunile de deontologi care facturează la PNL sau USR și nu recunosc”

Fac și eu o întrebare (de fapt, mai multe) către poporul suveran, cu precădere adresată celor care n-o halesc pe Dana Budeanu. Dacă vă repugnă și, pe cale de consecință, o detestați, de ce vă raportați la ea? OK, nu e pe gustul vostru, perfect democratic. De ce dați click pe verdictele el? Nu vă puteți abține, vă ține cineva pistolul la cap?

De ce vă uitați la emisiunile unde e invitată? Că nu e ca și cum ar fi obligatoriu și nu aveți alternativă. Găsiți la TVR declarații ale urmăriților prin Interpol care s-au întâlnit în Tanzania cu familia prezidențială. Sigur, n-o să aflați asta de acolo, dar mai trageți cu ochiul pe noi, să vă considerați informați. Nu v-a convenit că a făcut interviu cu Marcel Ciolacu și nu v-a plăcut ce a ieșit. E la fel de democratic. Aveți oportunitatea să-l forțați sentimental pe Tudor Chirilă să facă un interviu alternativ cu Klaus Iohannis, în sprijinul căruia a chemat lumea în Piața Victoriei. Știu că-s certați, dar o împăcare live ar fi emoționantă. Sau pe Catalin Tolontan să poarte o discuție fermă și obiectivă cu Vlăduț Magicianul sau cu Nicușor Dan. Că-i și el certat cu Klaus Iohannis și nu se poate împăca Înaltul cu doi beligeranți deodată.

Citeste si Dana Budeanu, interviu inedit cu Marcel Ciolacu: „Sunt un om simplu de la Buzău. Cel mai cumplit în politică e să devii penibil”

Vă enervează că e „croitoreasă”/”creatoare de haine” și că se duce la bogați? Boicotați-o și mutați pe Pleșu & Liiceanu. Ah, nu mai aveți unde? Păi consumau mult și nu produceau audiență/încasări. De ce nu le-ați fost aproape când prestau pe bani de la Sorin Ovidiu Vîntu? Cât să vă susțină și omul ăla pasiunile elitiste?

Sunteți scârbiți că s-a declarat susținătoare a PSD? Sunt pline televiziunile de deontologi care facturează la PNL sau USR și nu recunosc. Faceți-le audiență, susțineți-le aspirațiile politice, comerciale și nivelul de trai. Și ei tot la bogați își fac vacanțele, doar că nu știți voi.

Au trecut 34 de ani de când nu aveați alternativă. Folosiți-o!„, a scris jurnalistul România TV pe Facebook.

Victor Ciutacu

Dana Budeanu, interviu inedit cu Marcel Ciolacu: „Sunt un om simplu de la Buzău. Cel mai cumplit în politică e să devii penibil”

Dana Budeanu nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru Marcel Ciolacu, fiind, totodată, și o susținătoare a politicii duse de PSD. Criticul de modă a îmbrăcat haina de jurnalist și a intrat în Palatul Victoria, unde a obținut un interviu de la premierul României, chiar în sala în care sunt luate cele mai importante decizii pentru poporul român.

Într-un fragment postat de PSD pe rețelele sociale, Dana Budeanu spune că ”am hotărât să avem o conversație complet liberă și nu mă las până nu ajung să știu exact cine este Marcel Ciolacu aici (și arată către zona inimii – n.red)”. În replică, premierul Ciolacu îi răspunde că se consideră un om normal și că acesta este cel mai mare pariu pe care-l are cu el însuși.

Sunt un om normal și cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu cu mine. Nu știu cât de iubit sunt, știu că familia mă iubește, de asta sunt sigur. Încerc să rămân un om normal, să au decizii bune, nu poți să iei decizii decât împreună cu alți colegi. Cine crede că le știe pe toate va avea un mandat ratat. Cine nici nu recunoaște asta, este un om fals.

Sunt un om simplu, un om de la Buzău, care nu și-a dorit să ajungă prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge președinte al PSD, dar o să continui să mă adaptez și la colegi și să iau deciziile cele mai corecte, nu neapărat pentru mine sau pentru partid. Aici este ruptura cea mai mare”, i-a mărturisit Marcel Ciolacu Danei Budeanu.