Victor Ciutacu despre gafa serviciilor secrete la vizita lui Iohannis în Tanzania: „Are Securitatea un talent Dumnezeiesc de a-i face varză cu carne pe politicienii pe care vrea să-i dea pe gheață. L-a rezolvat și pe Înalt”

În cadrul turneului său african, președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă au mers și în Tanzania, unde, după întâlnirile oficiale, au participat şi la o petrecere la hotelul din Dar es Salaam. La petrecere au fost, însă, invitaţi şi români cu probleme penale.

20 nov. 2023, 13:40
Victor Ciutacu despre gafa serviciilor secrete la vizita lui Iohannis în Tanzania: „Are Securitatea un talent Dumnezeiesc de a-i face varză cu carne pe politicienii pe care vrea să-i dea pe gheață. L-a rezolvat și pe Înalt”

Președintele și soția sa apar într-o fotografie alături de Tatiana Kraus, soția lui Robert Kraus, fost președinte al asociației de proprietari Ibiza Sol Pipera. Kraus apare pe site-ul Poliției Române la rubrica persoane date în urmărire, fiind condamnat la un an de închisoare pentru delapidare, după ce ar fi plecat cu 100.000 de lei din banii asociației de proprietari.

Citeste si VIDEO Cum au reacționat tanzanienii la plecarea soților Iohannis. Gestul făcut de localnici a impresionat pe toată lumea.

La evenimentul de la hotelul din Dar es Salaam au mai participat și alți români cu dosare penale, cum ar fi Adrian Simion Nikitas fost patron Callatis Therm, în prezent „Country Manager & Head of International Development at Euroinvest Holding Zanzibar Ltd.”.

Victor Ciutacu despre gafa serviciilor secrete la vizita lui Iohannis în Tanzania: „Securitatea tocmai l-a rezolvat și pe Înalt”

La petrecere, Klaus Iohannis s-a pozat alături de Tatiana Kraus, soția lui Robert Kraus, gafă pentru care Victor Ciutacu l-a taxat.

Are Securitatea un talent Dumnezeiesc de a-i face varză cu carne pe politicienii pe care vrea să-i dea pe gheață. Tocmai l-a rezolvat și pe Înalt, i-a băgat pe gât doi investitori români de largă respirație care-s pe goană în Tanzania/Zanzibar.

Și, ca să fie treaba oablă și să rămână consemnat momentul întru eternitate, a mai și pus-o pe neghioaba aia închipuită de la TVR să-i ia sincron unuia dintre ei). Acum știe și Alinuța unde să-i găsească…

Citeste si Victor Ciutacu îi desfiinţează pe veteranii Grădinescu şi Mocanu după meciul România-Israel: „Îmi rămâne pe creier comentariul vomitiv. Doi puști exaltați, cu mentalitate de tăinuitori”

Vedeți o fotografie-mărturie cu Tatiana Kraus, soția lui Robert Kraus, fost președinte al asociației de proprietari Ibiza Sol Pipera. Acesta apare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane urmărite, fiind condamnat la un an de închisoare pentru delapidare, după ce ar fi plecat cu 100.000 de lei din banii asociației de proprietari, arestat și în Tanzania pentru fraudă.

Intevievatul e Adrian Simion Nikitas fost patron Callatis Therm, în prezent „Country Manager & Head of International Development at Euroinvest Holding Zanzibar Ltd”.

Episoade istorice precedente: Sorin Beraru la întâlnire cu Năstase în Tel Aviv, Costică Argint cu Tăriceanu și Cioroianu la Roma, plus Elan Schwartzenberg cu Băsescu în Israel„, consemnează Victor Ciutacu pe Facebook.

VictorCiutacu VictorCiutacu