Victor Ciutacu: „USL nu e moartă, USL se transformă din cauza ascensiunii ‘patriotului’ George de la AUR”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că PSD şi PNL ar putea merge pe liste comune la alegeri,iar Nicolae Ciucă a mers mai departe şi a avansat chiar ideea unui candidat comun la prezidenţiale. Victor Ciutacu analizează declaraţiile "la cald".

13 sept. 2023, 08:38
Victor Ciutacu: „USL nu e moartă, USL se transformă din cauza ascensiunii ‘patriotului’ George de la AUR”

Victor Ciutacu spune care este miza ascunsă a declaraţiilor de dragoste dintre PSD şi PNL înaintea unui război electoral care se va duce pe toate fronturile.

„USL nu e moartă, USL se transformă. Cam așa s-ar traduce negocierea PSD-PNL privind candidatura pe liste comune la alegerile din 2024 și, mai ales, desemnarea unui candidat unic la președinție. Asta spune, pe de o parte, că proiectul guvernării comune de minim 7 ani nu a fost o invenție și că tinde să treacă de la stadiul de himeră la cel de probabilitate. Pe de altă parte, că AUR și George Simion cresc atât de mult, încât șansele de a fi bătuți pe cont propriu în alegeri sunt tot mai mici. Că doar nu s-o speria PSD de șchiopii ăia de la USR, nici partid, nici ONG, nici cal, nici măgar. Am zis PSD, doar PSD, fiindcă PNL aproape nu mai există”, declară Victor Ciutacu, în direct la România TV.

Victor Ciutacu, despre lupta pierdută cu prafurile: „În loc de România educată, avem România drogată şi influenceri pe măsură”

„Realist vorbind, agățarea de PSD și eventuala paritate pe liste, deși Marcel Ciolacu nu-i la fel de generos ca Victor Ponta, e cam unica șansă de supraviețuire politică a unui partid în esență mort, dar care nu realizează asta și dă spasmodic din mânuțe, în speranța că l-o mai bănui cineva viu. Adevărul-i că liberalilor le-a mai ieșit o dată schema, în 2012, prin mișcarea deșteaptă și oportunistă a lui Crin Antonescu, dar atunci dușmanul colectiv era Traian Băsescu, președinte în exercițiu, nu George Simion, iar ambițiile lui Victor Ponta se ridicau până la cer”, mai spune Victor Ciutacu

 

Victor Ciutacu, despre incendiile din IOR: „Orice om cu minim doi neuroni realizează că acolo e un megainteres imobiliar”

„Însăși denumirea viitorului conglomerat, fie ea și provizorie, Blocul DEMOCRATIC, dă un indiciu clar despre cum va fi campania electorală, atât la intern, cât și, mai ales, la extern. Noi suntem singurii cu democrația, dacă nu ne sprijiniți/votați, vă treziți pe cap cu nebunul, extremistul, șeful de galerie, viitorul dictator cum ar veni. Și o să vă pară rău. Nu știu cât va merge, însă, aici, pe cocioc, unde Patriotul George, care oricum taie țara de-a lungul și de-a latul ei, își va lua o viteză cum nici dacă i-ai pune reactoru-n spate nu i-ar fi ieșit. Se va victimiza că toți sunt împotriva lui, că sistemul, cu S, nu îl vrea și, pe acest fundal, va repeta până la saturație că AUR e singurul partid care, în ultimii 33 de ani, nu a fost la guvernare, deci n-a jefuit republica. Și o va face cu talent, mai ales în rețelele sociale, unde rupe de ani de zile. Și-atunci să te ții distracție, conchide Victor Ciutacu.