Victor Piţurcă a dezvăluit secretul marii echipe a Stelei: „Aveam scheme pe dracu'”

Victor Pițurcă (63 de ani) a vorbit despre victoria Stelei cu Anderlecht, 3-0 în Cupa Campionilor Europeni, de la care s-au împlinit 34 de ani, și îi e recunoscător lui Valentin Ceaușescu pentru ajutorul primit în acele vremuri.

17 apr. 2020, 10:36
Victor Piţurcă a dezvăluit secretul marii echipe a Stelei: „Aveam scheme pe dracu'”

„Era ceva ieșit din comun când am ajuns în finala Cupei Campionilor. Eram o echipă din blocul comunist și ne băteam cu marile cluburi. Aveam scheme pe dracu! Se lucra tactic atunci? De unde? Cred că la ora aia, Barcelona și Anderlecht erau cele mai bogate din lume. Păi ce? Noi aveam 100.000 de dolari în conturi? Era greu pentru orice adversar, pentru că şi mingea circula foarte repede şi niciun adversar nu avea ce să îmi facă.

Victor Piţurcă, RADICAL: „Nimeni nu intră în casa mea fără să fie testat”. Modul ILEGAL în care a făcut rost de TESTE

Da, aveam partidul lângă noi (n.r. ironic). Aveam valoare! Nu aveam niciun partid care să ne ajute. Singurul partid era Valentin Ceaușescu. Nici nu consider că el a fost în Partidul Comunist Român. Nu avea nicio legătură. Omul era de-o corectitudine fantastică. Cred că am cunoscut cel mai valoros om din viața mea. El e Valentin Ceaușescu”, a declarat Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

„Când am căzut cu Anderlecht, eram cu Boloni în cameră şi spuneam că «Acum cred că e capăt de drum”». Era incredibilă echipa de atunci a belgienilor, avea vreo 6 internaționali”