Victor Piţurcă, atac la Gigi Becali: Pentru mine asta nu e Steaua. N-are siglă, n-are palmares!

Victor Piţurcă, fost jucător şi antrenor al Stelei, a comentat pentru Dolce Sport situaţia prin care trece gruparea "roș-albastră" în acest moment.

16 sept. 2015, 20:28
Victor Piţurcă, atac la Gigi Becali: Pentru mine asta nu e Steaua. N-are siglă, n-are palmares!

Pentru mine nu e Steaua. E Steaua? Pentru mine nu e. N-are sigla, n-are palmaresul. Ca și Craiova. Bine, Craiova va avea, dar peste doi ani, cine știe ce se va întâmpla.

Nu mă interesează pe mine ce face Mirel Rădoi. E problema lui. Eu nu am mai avut o relație cu Rădoi după ce și-a încheiat activitatea la națională. Nu vreau eu să vorbesc despre Mirel Rădoi.

De ce să-mi pară mie rău de Rădoi: E problema lui, ăsta e fotbalul. Cum să fii antrenor și să nu-ti conduci echipa? Eu asta nu înțeleg. Păi cine conduce echipa atunci?

Citeşte şi Helmuth Duckadam desfiinţează echipa lui Mirel Rădoi: „Nu avem nicio şansă la titlu”

Ce mă interesează pe mine Țiți Dumitriu? Am auzit că a vorbit urât despre mine când am plecat de aici. Probabil s-a dus și el acolo să primească un salariu. Eu nu vreau să vorbesc nici de Steaua, nici de Rădoi, nici de Dumitriu.

Ce explicații să am pentru parcursul Stelei? Valoarea lotului, valoarea patronului… Că el zicea că el se bagă. Asta ca o glumă. Bine, am înțeles că acum nu se mai bagă. Însă sunt convins că Rădoi și staff-ul lui se ocupă de situația de acum.

Dar nu îl pot acuza pe Rădoi de rezultate. El e novice în meseria asta. Dar e și valoarea lotului. Eu aveam alte pretenții de la jucători, de la Stanciu, de la Iancu, care a plecat. Eu mă gândeam când eram la națională că voi avea jucători fantastici, dar ei nu au progresat deloc„, a spus Victor Pițurcă pentru Dolce Sport.

Victor Pițurcă a câștigat din postura de jucător Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986. Ca antrenor al Stelei, Pițurcă a câștigat un titlu cu formația „roș-albastră”