Victor Piţurcă prefaţează meciul naţionalei: Ne luptăm cu Ungaria, pentru locul doi

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă, crede că meciul cu Ungaria din preliminariile CM 2014 reprezintă o luptă pentru locul doi în clasament, câştigătoarea luînd o opţiune serioasă în acest sens.

RomaniaTV.net
18 mart. 2013, 11:38
Victor Piţurcă prefaţează meciul naţionalei: Ne luptăm cu Ungaria, pentru locul doi

Este o luptă pentru locul doi cu Ungaria. Echipa care câştigă ia o opţiune serioasă pentru acest loc doi, iar eu consider că avem un mic avantaj pentru că am câştigat în Turcia. Trebuie să fim foarte circumspecţi, ungurii sunt extrem de periculoşi. Au fost conduşi în meciul cu turcii, dar au revenit şi au câştigat. Practic au un fotbal de uzură, se apără bine şi sunt perciuloşi în atac„, a declarat Victor Piţurcă, luni, la reunirea lotului pentru partidele cu Ungaria şi Olanda, din preliminariile CM 2014.

Antrenorul echipei naţionale consideră că disputarea partidei cu porţile închise face ca şansele celor două echipe să fie egale: „Meciul cu Ungaria se va disputa fătră spectatori, dar eu am mai spus că mi-ar fi plăcut ca stadionul să fie plin. Vom vedea cine va fi avantajat de acest lucru numai după meci. Noi trebuie să ne adaptăm şi să câştigăm, ăsta este scopul nostru.

Şansele sunt egale pentru că dacă erau suporteri pe stadion, gazdele noastre ar fi avut un mic avantaj. Oricum Ungaria este acum pe locul doi, apropo de ceea ce spun unii oameni din fotbal. Nu cred că forţele sunt egale. Ungurii dispun de o forţă mare, dar noi suntem mai tehnici„.

Selecţionata României va întâlni naţionala Ungariei la 22 martie pe Stadionul Puskas Ferenc din Budapesta, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, iar pe 26 martie va juca, tot în deplasare, împotriva echipei naţionale a Olandei, pe Amsterdam ArenA, ambele întâlniri urmând a se disputa de la ora 21.30.


loading...