Victor Ponta a discutat cu asistentul pentru afaceri europene al lui Hillary Clinton

Premierul Victor Ponta a discutat luni la Palatul Victoria cu Philip Gordon, asistent pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton, întrevederea fiind programată după ce oficialul american a avut discuţii cu preşedintele interimar, Crin Antonescu, şi cu preşedintele suspendat Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
12 aug. 2012, 16:39
Victor Ponta a discutat cu asistentul pentru afaceri europene al lui Hillary Clinton

Philip Gordon, asistent al secretarului de stat american Hillary Clinton, venit la Bucureşti, pentru a discuta despre îngrijorarea SUA legată de recentele acţiuni ale Guvernului român care ameninţă echilibrul puterilor în stat şi care slăbesc independenţa instituţiilor, a anunţat Departamentul de Stat al SUA.

Trimisul special al Administraţiei Obama, Philip Gordon, a discutat cu preşedintele interimar Crin Antonescu despre situaţia politică din România care a stârnit îngrijorare la Washington.

Înainte de a ajunge la Cotroceni, Philip Gordon, şi ambasadorul SUA la Bucureşti au discutat timp de o oră cu preşedintele suspendat Traian Băsescu.

Gordon va avea întâlniri şi cu membri ai societăţii civile şi ai comunităţii de afaceri pentru a discuta despre rolul lor în întărirea valorilor şi principiilor democratice împărtăşite de comunitatea transatlantică, mai precizează Departamentul de stat.