Victor Ponta a făcut anunţul: Nu ne permitem să închidem ţara. HoReCa va dispărea!

Victor Ponta a subliniat faptul că nu trebuie ca ţara să fie închisă. De altfel, dacă această măsură va fi luată din nou, domeniul HoReCa, transporturile şi industria alimentară vor disperă, este de părere liderul Pro România. Declaraţia a făcut-o marţi seara, la România TV.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 18:57
Victor Ponta a făcut anunţul: Nu ne permitem să închidem ţara. HoReCa va dispărea!

„Nu ne permitem să închidem ţara. Sunt prea mari cifrele. A zis Cîţu că pe 9 luni a luat 67,3 miliarde de lei împrumut. L-am auzit pe Tătaru că în decembrie vine vaccinul. Cum arată vaccinul? Că nu îl are Trump sau Tătaru. L-am crucificat pe Băsescu că a luat 20 de miliarde în 2 ani.

Cîţu i-a luat într-un an…Dacă închidem ţara HoReCa dispare, transporturile s-au terminat, partea de industrie alimentară se închide, tot se închide. Să vedem ce face Dacia. Problema e că în spatele crizei sanitare stă criza economică. Măsura închisului e cea mai rapidă de luat. Problema e următoarea, ori spui că e periculos dacă te duci la un eveniment ori să respecţi nişte reguli. Închisul în case cum a fost în martie nu va rezolva problema, ci dimportivă.

Eu stau şi lucrez cu colegii mei de la Pro România. La Sănătate am zis să decontăm toate testele.”, a spus Victor Ponta.