Ponta, explicaţie despre poza cu dezmăţul de la Palatul Victoria. „Se uitau şi ascultau pentru că era Victor Ponta la RTV!”

Victor Ponta, liderul Pro România, susţine că a aflat la ce se uitau miniştrii surprinşi în poza în care premierul Ludovic Orban fumează în sediul Guvernului. Într-un mesaj publicat pe Facebook, parlamentarul oferă un răspuns întrebării lansate în mediul online după apariţia fotografiei.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 19:09
Ponta, explicaţie despre poza cu dezmăţul de la Palatul Victoria. „Se uitau şi ascultau pentru că era Victor Ponta la RTV!”

„Porunca 1 – Sa purtati masca in locuri inchise !

Porunca a 2 a – sa pastrati distanta sociala!
Porunca a 3 a – sa nu fumati in institutii publice!
Porunca a 4 a – sa nu spui ca nu ai bani de alocatii pentru copii in timp ce tu bei un whiskey care costa cat alocatia pe sase luni
Porunca a 5 a – sa nu nu spui ca nu ai bani de pensii cand fumezi cigars care costa cat pensia pentru o luna
Porunca a 6 a – poti sa faci ce vrei tu la Guvern pentru ca acolo te-a pus Iohannis si nu poporul / deci batjocoreste-i cat vrei ca nu conteaza/ toate regulile sunt pentru “fraierii” de romani nu pentru Echipa PNL
Porunca a 7 a – sa iesi sa spui ca whiskey si cigar sunt ramase de la PSD si ei doar distrugeau “ciuma rosie”

Porunca a 8, 9, 10 a – daca ii mai votati pe acesti oameni inseamna ca va place sa fiti tratati asa!!! Chiar puteti sa votati USR sau ProRomania ( nu mai ziceti ca “nu aveti pe cine”)

PS – am intrebat si eu fostii colaboratori de la Guvern ce faceau in acel birou si la ce se uitau ( cunosc biroul acela de la Etajul 1) – am aflat raspunsul : se uitau la televizor si ascultau pentru ca era Victor Ponta la RTV! Serios”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Ludovic Orban, şedinţă la Palatul Victoria cu ţigări şi alcool. Premierul şi miniştrii au lăsat măştile deoparte