Victor Ponta a răbufnit: Ce au făcut cu un munte de bani? Doar alegerile i-au oprit. De aceea nu au luat echipament pentru ATI

Victor Ponta a avut o reacţie dură la adresa guvernului PNL. Liderul Pro România susţine că nu se explică împrumutul enorm pe care guvernul l-a făcut şi din care nu a fost nici măcar un miliard de lei în sistemul sanitar din ţara noastră, având în vedere criza puternică generată de noul coronavirus.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 18:41
Victor Ponta a răbufnit: Ce au făcut cu un munte de bani? Doar alegerile i-au oprit. De aceea nu au luat echipament pentru ATI

„Alegerile. Eu altceva vin şi spun şi aici e problemă de lidership. Ce i-a oprit în ultimele luni? Ce i-a împiedicat să ia echipamente pentru ATI? Alegerile au fost. Noi am auzit în fiecare zi că guvernul a gestionat foarte bine. La noi toate cifrele, pare coincidenţă, pare să nu sară. A votat PSD tot ce au vrut, le-a votat orice. Pe 9 luni, deficitul e de 13 miliarde de euro, pe ultimele 9 luni.

Ce-aţi făcut fraţilor cu un munte de bani? Tot bugetul României are 30% din PIB, 13 miliarde au făcut cheltuieli. Ce au făcut? N-au plătit creditele oamenilor, măcar să fi băgat un miliard de euro în capacitatea spitalelor, nu mai spun acum că suntem la capacitate de catastrofă, au vrut să sperie lumea, dar nu chiar aşa mult.Cum a fost asta cu pelerinajul. E aberant, să te duci la Sf. Dimitrie doar dacă ai buletin de Bucureşti.”, a zis Ponta.

 


loading...