Victor Ponta absoarbe prin fuziune partidul lui Ilan Laufer. Fostul ministru pentru IMM-uri candidează şi la parlamentare

Ilan Laufer, liderul FIN-PSL, a anunţat, joi, că formaţiunea pe care a înfiinţat-o va fuziona cu Pro România, partidul politic condus de Victor Ponta. Drept urmare, Laufer va candida din partea Pro România, fiind cap de listă la Brăila.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 11:30
Victor Ponta absoarbe prin fuziune partidul lui Ilan Laufer. Fostul ministru pentru IMM-uri candidează şi la parlamentare

„PSL VINE LA PRO ROMÂNIA!

Startup-ul politic pe care l-am inițiat la sfârșitul anului trecut FIN-PSL, se va alătura prin fuziune Partidului Pro România.

Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru toată deschiderea pe care a avut-o față de acest proiect politic cu orientare de centru, proiect format din oameni profesioniști și tineri antreprenori care, prin această fuziune, vor consolida zona liberal-antreprenorială a Pro România și își vor aduce contribuția în cadrul proiectelor menite să sprijine mediul privat și în mod special firmele românești, acestea fiind cele mai afectate de actuala criză economică provocată de pandemie.

Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată de a deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților în județul Brăila și îi asigur de toată implicarea mea astfel încât atât partidul cât și capitalul autohton să aibă cel puțin un reprezentant din județ în viitorul Parlament”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

Alina şi Ilan Laufer vor avea gemeni după 8 ANI de TRATAMENTE. „Este o sarcină bivitelină!”


loading...
Partenerii noștri