Victor Ponta, acuzaţii la adresa europarlamentarului Mihai Tudose: „Mi-a furat mie mandatul. L-a furat şi a fugit”

Victor Ponta a răspuns ironiilor europarlamentarului Mihai Tudose la adresa alianţei dintre liderul Pro România şi Robert Negoiţă. Ponta susţine faptul că Tudose i-a furat mandatul şi a fugit.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 12:21
Victor Ponta, acuzaţii la adresa europarlamentarului Mihai Tudose: „Mi-a furat mie mandatul. L-a furat şi a fugit”

Declaraţia lui Victor Ponta vine în contextul în care Mihai Tudose a postat un mesaj pe Facebook în care susţinea faptul că îi pare rău de Robert Negoiţă.

Citeşte şi: Victor Ponta susţine că pensiile NU vor creşte. „Vor da o ţârâială. În 2021 o să avem acord cu FMI”

„Îmi pare tare rău de Robert… Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor” , a postat europarlamentarul pe Facebook.

Liderul Pro România nu a evitat să îi răspunde europarlamentului şi susţine că Mihai Tudose i-a furat mandatul şi a fugit.

Citeşte şi: Mihai Tudose: Îmi pare tare rău de Negoiţă. Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Ponta

„Domnul Tudose este europarlamentar că mi-a furat mie mandatul. Tudose l-a furat și a fugit, dar să-i fie de bine, să fie sănătos cu ce-a furat”, a spus Ponta, la Digi 24.

Mihai Tudose a candidat pe poziția a treia pe lista Pro România la europarlamentare, listă deschisă de Victor Ponta. Partidul a obținut două mandate, iar Ponta s-a retras, astfel că Tudose a devenit eurodeputat. Ulterior relația Ponta-Tudose s-a deteriorat. Tudose a plecat din Pro România și s-a întors în PSD.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunţat o alianţă între Pro România şi noua formaţiune politică înfiinţată de către primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020.