Victor Ponta anunţă dezastrul pentru România: „Orban şi Băsescu îşi dau mâna să ne bage iar în Criză, ca în 2010”

Victor Ponta a postat luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj care îi ironizează pe premierul Orban şi pe Traian Băsescu, dar în acelaşi timp anunţă un scenariu dezastruos pentru români.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 15:09
Victor Ponta anunţă dezastrul pentru România: „Orban şi Băsescu îşi dau mâna să ne bage iar în Criză, ca în 2010”

Preşedintele Pro România avertizează că rezultatele obţinute de PNL şi PMP la alegerile locale vor duce spre o criză asemănătoare celei din 2010, care nu îi va afecta atât de mult pe votanţii celor două formaţiuni politice, ci pe „românii simpli”.

„Ati votat PNL? V-ati „facut” cu Basescu!! Ati votat USR? V-ati trezit cu Orban si Basescu!!! E bine? PNL a luptat cu „pesedistii” luandu-i in Partid / acum lupta cu „securistii” si „coruptii” facand Alianta cu ei ! Dupa 30 de ani de politica rea „oamenii noi” Orban si Basescu isi dau mana sa ne bage iar in Criza – ca in 2010 ! Stiti toti ca totul este un circ sinistru – si ca nota de plata o vor achita toti romanii obisnuiti ( nu „frumosii” care lucreaza la multinationale, stau pe laptop, beau cafea de 20 ron/ paharul si isi fac weekend ul la Viena)! Noi, PRO Romania , ne luptam cu ei – nu putem insa fara voi! Fiti alaturi de noi pe 6 Decembrie”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Ponta răspunde acuzaţiilor din partea PSD: „Oamenii foarte slabi sau mincinoşi se uită prin jur, ca să de vina pe altcineva”


loading...