Ponta răspunde acuzaţiilor din partea PSD: „Oamenii foarte slabi sau mincinoşi se uită prin jur, ca să de vina pe altcineva”

Preşedintele Pro România a declarat, într-un interviu pentru Digi24, că acuzaţiile la adresa lui, venite din partea PSD pentru pierderea alegerilor locale la Bucureşti, nu-i ajută cu nimic pe social-democraţi, care ar trebui să-şi asume eşecul.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 14:21
Ponta răspunde acuzaţiilor din partea PSD: „Oamenii foarte slabi sau mincinoşi se uită prin jur, ca să de vina pe altcineva”

„În general, oamenii foarte slabi sau mincinoși nu se uită în oglindă când pierd, se uită prin jur să dea vina pe altcineva. Asta nu-i ajută cu nimic. Sunt convins că doamna Firea a pierdut alegerile pentru că a gestionat prost patru ani Bucureștiul, pentru că a avut o campanie de o agresivitate la adresa contracandidatului. Eu n-am înțeles-o”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier recunoaște că ar fi fost de ajutor pentru partidul său dacă ar fi candidat la Primărie.

„Probabil că ar fi trebuit să fac lucrul ăsta, dar am crezut că candidatura la Primărie este pentru cine chiar vrea să fie primar. Candidam doar ca să ajut partidul”, a afirmat acesta.

În acelaşi interviu, Victor Ponta a declarat că nu a renunţat la ideea de a candida pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu explică decapitările la vârful PSD: „Este posibil să mai apară schimbări. A fost un vot în Consiliul Politic Naţional”