Victor Ponta: România NU SE VA LĂSA INTIMIDATĂ de declaraţiile agresive ale diplomaţiei ruse

Premierul Victor Ponta, salută reacția NATO față de poziția agresivă a ministerului rus de Externe cu privire la România. Şeful Guvernului a declarat că România nu se va lăsa intimidată de declarațiile agresive ale diplomației ruse.

08 apr. 2015, 19:22
Victor Ponta: România NU SE VA LĂSA INTIMIDATĂ de declaraţiile agresive ale diplomaţiei ruse

Victor Ponta salută reacția NATO, în urma declarațiile făcute astăzi de purtătorul de cuvânt al MAE rus, Aleksandr Lukașevici.

România este un stat membru al NATO și va lua doar acele decizii pe care le consideră corecte și oportune pentru obiectivele de securitate naționale și ale Alianței Nord Atlantice.

Citește și: NATO îi răspunde Rusiei: ROMÂNIA este un ALIAT de nădejde

România este un partener de încredere al NATO și nu se va lăsa intimidată de declarațiile agresive ale diplomației ruse. România condamnă acțiunile agresive ale Federației Ruse în Ucraina.

Salutăm, de asemenea, reacția NATO care subliniază clar determinarea Alianței de a-și proteja membrii față de orice formă de agresiune„, a declarat prim-ministrul.

Citeşte şi: Rusia nu vede cu ochi buni desfăşurarea de forţe NATO în România. Avertismentul Ministerului de Externe

Ministrul român de Externe a luat şi el poziţie faţă de declaraţiile lui Aleksandr Lukașevici printr-un mesaj postat pe Twitter: „Poziția exprimată de NATO în legătură cu comentariile făcute de purtătorul de cuvânt al MAE rus reflectă pe deplin poziția României”, a scris Bogdan Aurescu.