Victor Ponta atacă PNL: „Doua-trei săptămâni, lumea în România zicea „Nu se întâmplă, domne, nimic, hai să facem alegeri!””

Victor Ponta este prezent luni în studioul România TV şi discută cu Victor Ciutacu atât ultimele măsuri de prevenţie a coronavirusului, anunţate de Comitetul pentru Situaţii Speciale de Urgenţă , dar şi actualitatea politică.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 18:45
Victor Ponta atacă PNL: „Doua-trei săptămâni, lumea în România zicea „Nu se întâmplă, domne, nimic, hai să facem alegeri!””

Victor Ponta crede că România nu este pregătită la nivel administrativ pentru a face faţă corect şi eficient epidemiei de coronavirus şi a acuzat guvernul că a tratat superficial până acum crizei.

Citește și: Alegeri Anticipate. Victor Ponta: Nu vor mai fi bani pentru pensii şi alocaţii

„DSP nu are telefonişti. Şi până acum, aşteptai până să vină SMURD. Cei din SMURD nu au echipament de protecţie. Nu suntem pregătiţi, eu nu spun lucrul ăsta ca o critică. Am 10 măsuri, pe baza a ce spun oamenii din sistem, din administraţie. Trebuie să trecem de stadiul de negare. Două-trei săptămâni, lumea în România zicea „nu se întâmplă, domne, nimic, hai să facem alegeri”. M-am uitat înainte să urc în studio, erau 3900 şi ceva de morţi, acum sunt peste 4000, la nivel mondial”, a declarat fostul prim ministru.

„Suntem nebuni, noi am interzis meciurile, dar vrem să facem alegeri şi campanie electorală!?. Să ne strângem mâinile, să ne strângem la vot într-o sală, să plimbăm foile”, a punctat Ponta.

Citeşte şi: Planul de rezervă al lui Iohannis, dacă nu se ajunge la alegeri anticipate