Victor Ponta, cel mai tare politician din „parcarea” Facebook

Dacă afişajul electoral este interzis deocamdată, până la startul oficial al campaniei, pe internet nimeni nu-i poate opri pe politicieni să se promoveze cum ştiu ei mai bine.

RomaniaTV.net
30 dec. 2011, 10:27
Victor Ponta, cel mai tare politician din „parcarea” Facebook

Cea mai mare reţea de socializare pe internet, Facebook, reprezintă un teren numai bun pentru campanie electorală pentru politicianul român avid de voturi.

Politicienii români scriu mesaje pe paginile lor virtuale şi sunt răsplătiţi de simpatizanţi cu mii de like-uri. Dacă le-am număra, Victor Ponta pare cel mai apreciat politician de pe net, potrivit unui clasament realizat de DC News.

El a reuşit să adune peste 30.000 de like-uri. Foarte aproape, pe locul 2 se află Elena Udrea, care depăşeşte şi ea 27 de mii de click-uri de apreciere. Locul trei revine liberalilor, fiind ocupat de liderul PNL, Crin Antonescu. El strânge cu puţin peste 20.000 de like-uri. De partea cealaltă, Traian Băsescu este campion în clasamentul nemulţumirilor. Preşedintele a adunat 50.000 de voturi negative, pe pagina „Demisia Traian Băsescu”.

Fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, are puţin peste 6.300 de like-uri.