Victor Ponta crede că Moise Guran „O să vadă repede diferenţa dintre a spune cum trebuie făcut şi a face”

Continuă reacţiile după decizia lui Moise Guran de a intra în politică. Liderul de la Pro România, Victor Ponta, scrie vineri un mesaj pe Facebook în care confirmă că i-a propus încă din 2012 lui Moise Guran să facă parte din echipa sa guvernamentală, însă a fost refuzat. Ponta crede că nu e nimic de condamnat în decizia lui Guran de a se implica în politică, de a părăsi „tribuna” și a intra „în teren”. Cu toate acestea, Ponta se declară împotriva „partizanatului politic, ascuns de haina jurnalistului independent”.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 10:06
Victor  Ponta crede că Moise Guran „O să vadă repede diferenţa dintre a spune cum trebuie făcut şi a face”

„Nu văd nimic de condamnat în faptul că Moise a decis să părăsească tribuna din care comenta și să intre pe teren / singurul lucru negativ este partizanatul politic (pe bani mulți) ascuns ipocrit de haina “jurnalistului independent”, a scris pe pagina sa de Facebook Ponta.

Victor Ponta îi urează „succes” lui Guran, dar îl avertizează că este o diferență între „a sta în tribuna” și politica „din teren”.

 

Citeşte şi: Rareş Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran, dar îl asigură că ar trebui să doarmă cu pistolul sub cap

 

„Eu știu foarte bine diferența între a sta în tribună și a fi pe teren, între a spune cum trebuie făcut și a face direct – o să o vadă și Moise foarte repede (mai ales la USR – un partid unde toţi au problema aceasta de adaptare )”, îi transmite Ponta.

Președintele Pro România salută intrarea în politică a lui Moise Guran și îi transmite acestuia că pot fi „aliați” pe domeniul economic.

„Deşi vom fi in echipe politice adverse îi urez succes / iar pe domeniul economic putem să fim din nou aliaţi!”, mai scrie Ponta.