USL a murit. Victor Ponta: Crin Antonescu a OMORÂT de tot USL. L-a sufocat VIDEO

Victor Ponta l-a criticat din nou, joi, pe Crin Antonescu, după şedinţa conducerii PSD, spunând că liderul demisionar al PNL "a omorât de tot USL, l-a sufocat".

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 13:12
USL a murit. Victor Ponta: Crin Antonescu a OMORÂT de tot USL. L-a sufocat VIDEO

Victor Ponta a anunţat, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că filialele partidului au liber la alianţe.

„Am auzit şi eu că domnul Antonescu nu mai vrea să păstrăm alianţele în teritoriu şi fiecare, la nivel comunal, municipal, judeţean, trebuie să încerce să îşi facă o majoritate, pentru că avem un program cu care am candidat, programul USL din 2012, şi acesta trebuie pus în aplicare„, a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă „USL mai trăieşte”, Ponta a răspuns râzând: „L-a omorât domnul Antonescu de tot. L-a sufocat. Nu are cum să fie şi Alianţa D.A., şi USL-ul. E cam complicat”.

Ponta: Inimă zburdalnică Antonescu, s-a CĂSĂTORIT cu PDL. Îl scot pe Băsescu mai devreme la pensie

Ponta a adăugat că social-democraţii aşteaptă să vadă rezultatul Congresului PNL, păstrându-şi disponibilitatea de a reface USL în cazul în care liberalii vor dori acest lucru.

„După mariajul PNL-PDL, sigur că USL nu mai există. Dacă la Congresul PNL se va decide altfel, în sensul refacerii USL, noi suntem disponibili. Dar, la modul serios, e greu de crezut”, a spus liderul PSD, citat de Agerpres.