Victor Ponta: „Dacă ar exista o alianţă a stângii PSD-Pro România, cu siguranţă am fi pe primul loc”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV că o alianţă a stângii PSD-Pro România ar avea mari şanse să câştige alegerile locale şi parlamentare. De asemenea, fostul premier este de părere că guvernul nu ar mai trebui condus de un penelist până la alegeri.

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 18:26
Victor Ponta: „Dacă ar exista o alianţă a stângii PSD-Pro România, cu siguranţă am fi pe primul loc”

Eu nu cred că ar trebui să mai fie un guvern condus de un penelist până la alegeri. Dacă ar fi o alianţă a stângii PSD-Pro România am fi pe primul loc cu siguranţă, şi la alegeri locale, şi la parlamentare. Dacă PNL câştigă alegerile parlamentare, să facă ei guvernul. Dar până la alegeri, să pui pe şeful de la PNL pe care nu-l interesează de spitale, de şcoli, de firme, îl interesează de primari şi de alegeri e o mare ticăloşie şi o greşeală„, este de părere Victor Ponta. 

Citeşte şi Victor Ponta: „Alegerile nu vor fi amânate. Le vor organiza călcând pe cadavre”

Liderul Pro România spune că aşteaptă să voteze moţiunea, pe care o va vota la vedere. Fostul premier a declarat că va încerca să convingă UDMR să voteze moţiunea făcând o glumă.

„Să vină o dată motiunea să o votăm, iar UDMR să găsească interesul naţional. Eu o să le spun în Parlament, nu vă faceţi griji, nu trebuie să-l daţi jos pe Viktor Orban. e Ludovic orban, daţi-l jos!”, spune fostul premier.