Victor Ponta: „Dacă-l alegi pe Fritz eşti frumos, deştept şi corect, dacă îl alegi pe Piedone eşti rău”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni la Digi 24, că alegerea lui Piedone la primăria sectorului cinci a fost o surpriză, dar că probabil oamenii l-au ales pentru că a fost un primar bun în sectorul patru și "poate considerând că i s-a făcut o nedreptate".

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 14:29
Victor Ponta: „Dacă-l alegi pe Fritz eşti frumos, deştept şi corect, dacă îl alegi pe Piedone eşti rău”

„Ăsta e un discurs neofascist pe care îl văd în România și pe care eu nu pot să-l împărtățesc. Dacă-l alegi pe Fritz ești frumos, deștept și corect, dacă îl alegi pe Piedone ești rău. Nu, alegătorii au dreptate”, a mai spus Ponta la Digi24.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. La alegerile din 27 septembrie a candidat la funcția de primar susținut de PPUsl.

Victor Ponta a demisionat pe data de 4 noiembrie 2015 în urma incendiului de la clubul Colectiv. Tragedia, soldată în total cu 65 de decese, a avut loc în noaptea de vineri, 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în sectorul 4 din București, al cărui primar era la vremea aceea Piedone, într-o fostă hală a fabricii Pionierul.

Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity.

Citeşte şi: Ponta răspunde acuzaţiilor din partea PSD: „Oamenii foarte slabi sau mincinoşi se uită prin jur, ca să de vina pe altcineva”


loading...