Victor Ponta demască ipocrizia liberalilor: „Acum ard oamenii în spitale o dată pe lună și nimeni nu e vinovat. Dacă era un guvern PSD ne-ar fi spânzurat”

Victor Ponta a vorbit despre criza politică și economică din România și a afirmat că îl sprijină pe Marcel Ciolacu în funcția de premier. Liderul politic a acuzat actualul guvern de ipocrizie pentru faptul ca nu își asumă nimeni responsabilitatea pentru incendiile din spitalele din România.

12 nov. 2021, 20:16
Victor Ponta demască ipocrizia liberalilor: „Acum ard oamenii în spitale o dată pe lună și nimeni nu e vinovat. Dacă era un guvern PSD ne-ar fi spânzurat”

Victor Ponta și-a exprimat susținerea față de Marcel Ciolacu în funcția de premier și a subliniat din nou ipocrizia peneliștilor care refuză să își asume responsabilitatea pentru incendiile tragice care au provocat atâtea victime în spitalele din țară, în ultima vreme.

”Nici acum nu avem guvern, nu vreau să mai vorbesc cât de rău le e oamenilor din cauza energiei, cred că PSD nu are altă soluție când văd acest lucru și trebuie să intre la guvernare.

Domnul Ciolacu are o responsabilitate față de partidul lui și fațpă de cei care îl votează. Mai departe, nu a discutat domnul Ciolacu ce face cu mine. Soluția e ca cei care au făcut acum și sunt vinovați, să răspundă pentru asta. Domnul Iohannis m-a pus să răspund atunci când a fost tragedia de până acum. Acum ard oamenii în spitale o dată pe lună și nimeni nu e vinovat, nimeni nu răspunde pentru nimic.

Victor Ponta, nemilos după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. „Tot timpul mor oameni şi nu mai cere domnul Iohannis demisia nimănui. La ăştia se întâmplă de zece ori şi nu mai protestează nimeni”

Nimeni nu mai răspunde de noi. PSD a zis un lucru cu care sunt de acord. Ei vor să dea oamenilor la pensie și salariu ce s-a luat la inflație. Se pierd oportunități economice, iar firmele românești au fost falimentate în acest an pentru a fi cumpărate de firme străine pe puțini bani. Dacă era un Guvern PSD vă asigur că ne spânzurau de felinar. Acolo, în fața Casei Poporului. Alții își pun cenușă în cap, că vai, că e rău Iohannis. Așa e în România.

Credeți că Iohannis va cere demisia cuiva că a venit lumea în Piață. Eu n-am plecat din PSD, am fost dat afară din partid pentru că nu am votat să îl dau jos pe Grindeanu, dacă domnul Ciolacu mă întreabă și îmi cere o opinie, i-o dau cu mare drag din prietenie și din convingere”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta, după incendiul de la spitalul din Ploieşti: Unde sunteţi, măi, „corupţia ucide”?

Victor Ponta, fostul premierul care a demisionat în urma incendiul din clubul Colectiv, se întreabă unde sunt acum oamenii care protestau atunci și strigau ”corupția ucide”.

Reacţia lui Ponta vine în contextul în care incendiul de la spitalul din Ploieşti este deja al cincilea din pandemie.

”Inca o data – si inca o data – si nimeni nu este vinovat – nimeni nu raspunde – nimeni nu mai protesteaza ! Unde sunteti mai “coruptia ucide”? Stiu – “demisia Ponta”„, scrie Victor Ponta.

Autorităţile au activat Planul Roşu Judeţean. Alţi 15 bolnavi au fost evacuaţi, fiind transferaţi în clădirea principală a spitalului judeţean, iar o infirmieră în stare gravă la Bucureşti. Incendiul a fost lichidat.

Citeşte şi: Florin Roman dă de pământ cu Ludovic Orban: „Când vulpea nu ajunge la struguri, zice că sunt acri”

Victor Ponta, rezolvare pentru criza politică: „Iohannis trebuie să-l cheme pe Marcel Ciolacu la Cotroceni şi să îl întrebe dacă poate face o majoritate”

Primarul Ploieștiului, Andrei Voloșevici, susține că toți cei 18 pacienți evacuați de la Spitalul din Ploiești au fost preluați de ambulanțe, dar pentru că sunt pacienți Covid, este o problemă cu locul în care vor fi transferați, pentru că nu sunt locuri în spitale. Primarul a explicat faptul că pacienții ar putea ajunge la Spitalul Județean Prahova sau la Spitalul ”Schuller”.

”Doi pacienți au decedat, iar o altă victimă a suferit arsuri pe o mare parte din suprafața corpului și este transportată către Spitalul ”Floreasca” din Capitală”, a spus Mădălin Ipatie, Director Serviciul de Ambulanță Prahova.