Victor Ponta, despre evoluţia pandemiei în România: Mi se pare ca e un haos. În afară de propagandă la televizor nu s-a facut nimic

Victor Ponta a vorbit la România TV despre evoluţia pandemiei de coronavirus în România. Fostul premier spune că situaţia a scăpat de sub control, iar oamenii nu mai au încredere în autorităţi. 

RomaniaTV.net
26 iul. 2020, 16:36
Victor Ponta, despre evoluţia pandemiei în România: Mi se pare ca e un haos. În afară de propagandă la televizor nu s-a facut nimic

„Situaţia a scăpat de sub cotrol. Oamenii nu mai cred in autoritati. Aud de la specialisti lucruri ingrozitoare. Cum poti sa spui acum că nu avem ventilatoare? Au trecut 6 luni de la începerea pandemiei. Mi se pare ca e un haos. In afara de propaganda la televizor nu s-a facut nimic.

Am vrut să laud Guvernul ca au crescut numarul de teste. Nu l-au crescut Guvernul, ci clinicile private. Guvernul nu şi-a mărit capacitatea de testare, nici nu a dat măşti.

Suntem în august şi ei tot sunt nepregătiţi. Bine că sunt pregătiţi de alegeri. Dacă iese rău, cine răspunde?”, a spus Victor Ponta la România TV.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, duminică, 1.120 cazuri noi de coronavirus. Până astăzi, 26 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 44.798 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

25.643 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.572 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Citeşte şi Victor Ponta: „Domnul Rafila mi-a spus că administraţia nu este pregătită de organizarea alegerilor în septembrie”