Victor Ponta, despre învestirea noului Guvern: Voi vota „împotrivă” cu toată convingerea

Deputatul Victor Ponta şi-a anunţat, duminică, decizia de a vota în Parlament 'împotriva' învestirii noului Guvern, condus de Viorica Dăncilă.

21 ian. 2018, 19:13
Victor Ponta, despre învestirea noului Guvern: Voi vota „împotrivă” cu toată convingerea

„Guvernul Grindeanu l-am votat, la Guvernul Tudose nu am mai votat (…), acum voi vota ‘împotrivă’ cu toată convingerea”, a declarat Ponta la Antena 3.

El a adăugat că decizia sa de a vota ‘împotrivă’ nu este determinată de calităţile sau defectele Vioricăi Dăncilă, ci de faptul că, în opinia sa, adevăratul premier va fi Liviu Dragnea.

„Va conduce Guvernul domnul Dragnea şi trebuie să-şi asume răspunderea, nu poate mereu prin altcineva. (…) Eu cred că domnul Dragnea nu are educaţia politică şi capacitatea intelectuală de a conduce o ţară. Acum însă o conduce. Din punctul meu de vedere o conduce prost, motiv pentru care nu mai sunt membru în PSD (…) şi o să votez împotriva Guvernului Dragnea 3”, a precizat Victor Ponta.

Citeşte şi Gabriela Firea, despre Viorica Dăncilă: Va rezista, cu sau fără hashtag. Nu vreau să particip la o altă schimbare de premier