Victor Ponta, despre salariul de 30.000 de euro pe lună încasat de Cristina Neagu din BANI PUBLICI. „Îl merită, cu o condiţie!”

Victor Ponta a comentat investiţiile de zeci de milioane de euro de la CSM Bucureşti, grupare finanţată de Primăria Capitalei.

24 iun. 2019, 13:08
Victor Ponta, despre salariul de 30.000 de euro pe lună încasat de Cristina Neagu din BANI PUBLICI. „Îl merită, cu o condiţie!”

Victor Ponta a vorbit pentru Fanatik despre salariul brut de 30.000 de euro pe lună cu care este plătită Cristina Neagu.

Victor Ponta: „FCSB este Steaua”. Fostul premier îl desfiinţează pe Florin Talpan

„Nu este ceva rău. Mi s-a părut, însă, că nu au avut și nu au încă o strategie pe termen lung. Au dat bani pentru rezultate rapide. Mâine dacă nu mai sunt bani, dispare echipa. Aici, Gabi Szabo trebuie să îi convingă pe politicieni, pe primari, să investească și pentru următorii 8-10 ani, nu doar pentru azi! Identic precum la Legea Sportului! Deocamdată, banii se dau numai pentru azi. În sport, trebuie să investești pentru mâine”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta recunoaşte că s-a implicat în debarcarea lui Dumitru Dragomir de la LPF. „Era o ruşine pentru sportul românesc!”

„Cristina Neagu merită! Eu așa zic… Cu o singură condiție, însă. Să profiți de faptul că o ai, ca să investeşti aceeași bani și să aduci 500 de fetițe la CSM, să le asiguri condiții și toate să se viseze Cristina Neagu. Dacă doar îi dai banii lui Neagu ca să joace un an sau doi, nu merită banii! Repet, când investești pentru un mare sportiv, cu nume, investești și în puștoaice, care în loc să se ducă să piardă timpul la mall, vin cu entuziasm la handbal, ca să ajungă şi ele celebre, precum Cristina Neagu. Ea își merită banii, dar trebuie să duci totul până la capăt, ca atunci când nu mai e Neagu să vezi că vin de la junioare încă trei de Neagu”, a mai spus Victor Ponta.