Victor Ponta: „Domnul Iohannis a zis NEIN, dacă vreţi la muncă, la cules de sparanghel în Germania”

Preşedintele Pro România a atacat dur bâlbele ministerului Finanţelor după ce site-ul de ajutorare a IMM-urilor s-a blocat şi a criticat decizia lui Klaus Iohannis de prelungire a stării de urgenţă, anticipând o criză economică profundă.

17 apr. 2020, 17:42
Victor Ponta: „Domnul Iohannis a zis NEIN, dacă vreţi la muncă, la cules de sparanghel în Germania”

„România e condusă de paznici, nu de vizionari în cea mai grea perioadă a sa, şi asta se simte. Dacă se interzice circulaţia maşinilor, sigur nu vom main avea morţi în accidente rutiere, dar nu asta e soluţia”, a deeclarat Victor Ponta la România TV, avertizând că criza economică va avea efecete de zecu, sute de ori mai grave decât pericolul pandmiei de coronavirus.

„Operaţiunea Sparanghel a fost evident organizată de Guvernul României, nu este posibil să nu îi oprească niciun echipaj de la Pătrăuţi până la Suceava. „, a mai spus victor Ponta.

„Eu va spun direct ca VA MINT / am vazut si am propus multe bugete publice ( ca Ministru si Prim Ministru) si pentru mine este evident ca datele prezentate azi privind scaderea economica , deficitul bugetar , rata somajului si ratele dobanzilor sunt facute „din pix” – realitatea va arata ca datele negative adevarate vor fi cel putin duble ( chiar triple)!

„Guvernul PNL alege iar sa „cosmetizeze” adevarul : cum au facut cand au spus ca la Suceava nu este nicio epidemie/ cum au facut cand spuneau ca nu avem persoane infectate pentru ca ei nu faceau teste / cum au facut cand au spus ca au echiplamente medicale de protectie pentru doctori / cum au facut cand au spus ca ii baga in carantina pe toti cei veniti acum in tara / cum au facut cand au spus ca interzic exportul de grane sau cand au spus ca nu exista taieri ilegale de lemn si ca noi nu exportam busteni / cum au facut cand au spus ca stam toti in casa si ei vandeau muncitori romani in Germania, Angliat sau Austria / cum au facut cand au spus ca amana ratele la banci si nu le-au amanat / cum au facut cand au spus ca dau credite la IMM uri si a cazut imediat siteul ( Citu a gasit scuza ca a fost atacat de Opozitiee)!!”, a scris Victor Ponta şi pe Facebook