Victor Ponta, după ce instanţa a stabilit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea: „Dottore Traian!!! Ce facusi Dottore?? Esti turnator Dottore ??”

Fostul premier al României Victor Ponta reacţionează după ce judecătorii ÎCCJ au decis definitivă că fostul preşedinte Traian Băsescu a fost colaborat al Securităţii.

23 mart. 2022, 15:31
Victor Ponta, după ce instanţa a stabilit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea: „Dottore Traian!!! Ce facusi Dottore?? Esti turnator Dottore ??”

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut decizia instanței de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. Decizia este definitivă.

În urma deciziei de astăzi, fostul preşedinte pierde toate beneficiile pe are le are un fost şef de stat din România.

Citeşte şi: Cum arată vila din Gogol unde stă Traian Băsescu. Câți bani va pierde fostul șef de stat după ce s-a decis că a colaborat cu Securitatea

„Dottore Traian!!! Ce facusi Dottore?? Esti turnator Dottore ?? Din pacate stim toti – ca e turnator, mincinos si … multe alte defecte ! Dar cateva milioane dintre noi l-au votat . Nu o data – de doua ori ! Nu pentru ca le placea de Basescu sau credeau ca e bun – doar sa NU iasa Nastase sau Geoana . Dupa care au continuat sa voteze “sa NU iasa ala / aia” . Credeti ca in 2024 o sa faca altfel ?”, a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

Traian Băsescu, prima reacţie după ce a fost declarat oficial colaborator al Securităţii. „Voi face demersurile legale la CEDO”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că va apela la Curtea Europeană a Drepturilor Omului după ce Înalta Curte a menţinut decizia prin care a fost declarat colaborator al Securităţii.

„Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces.
Voi face demersurile legale la CEDO”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.