Victor Ponta: Eu sunt cel mai mare adversar al meu. Îi promit lui Guşă că o să mă bat!

Premierul Victor Ponta a făcut mai multe declaraţii luni dimineaţă, în legătură cu candidatura lui Crin Antonescu la Teleorman, zvonurile în legătură cu Liviu Dragnea şi articolele din Evenimentul Zilei. 

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 08:48
Victor Ponta: Eu sunt cel mai mare adversar al meu. Îi promit lui Guşă că o să mă bat!

„Îi cunosc pe cei din Teleorman. Sunt oameni foarte mândri. Cred că se vor bucura că viitorul preşedinte al României candidează la ei. Crin Antonescu a mai candidat la Teleorman”, a declarat premierul în legătură cu schimbarea candidaturii colegului de alianţă.

„Eu ce ar fi trebuit să fac, să fug din Târgu-Jiu la Bucureşti? Să las al treilea mandat acolo, doar ca să mă laude ziarele lui Băsescu? Eu am fost tot timpul parlamentar acolo, m-au votat şi în 2004 şi în 2008″, a adăugat acesta. „Nu candidează nimeni pe listele USL fără semnătura mea”.

În legătură cu Liviu Dragnea, Victor Ponta a declarat: „Dragnea va fi alături de mine după 9 decembrie. El va fi responsabil de reforma administraţiei în România. Liviu Dragnea va fi în guvern”, a insistat acesta.

Premierul a avut o remarcă şi în legătură cu Evenimentul Zilei. „Cei de la Evenimentul Zilei vor să mă apere. De fiecare dată când vor scrie că mă cert cu Antonescu, voi fi cu atât mai mult prieten cu el. Aşa şi cu Dragnea. Nu pot decât să mor de râs când văd ce scrie EVZ”.

Liderul USL a comentat şi previziunea făcută de Cozmin Guşă, potrivit căreia Victor Ponta va fi cel mai mare adversar al lui Victor Ponta: „Aşa e. Sigur că eu sunt cel mai mare adversar al meu. Îi promit că o să mă bat!„.