Victor Ponta: Îi urez succes lui Mircea Diaconu, le urez succes candidaţilor liberali la europarlamentare

Președintele PSD, Victor Ponta, i-a urat succes sâmbătă lui Mircea Diaconu, susținând că ar fi un bun europarlamentar pentru România, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
22 mart. 2014, 13:39
Victor Ponta: Îi urez succes lui Mircea Diaconu, le urez succes candidaţilor liberali la europarlamentare

„Ar fi fost și mai bine să fim patru, împreună cu reprezentantul PNL, însă sincer urez succes candidaților liberali. Îi urez succes lui Mircea Diaconu, care cred că ar fi un parlamentar european foarte bun pentru România, iar celorlalți care se ceartă între ei, să rămână cu cearta și cu scandalul din România, iar după 25 mai să nu mai exportăm niciodată în PE lipsa de onoare și lipsa de idei și lipsa de bun-simț pe care o vedem uneori în dezbaterea din România”, a declarat Ponta la Biroul Electoral Central, unde Alianța electorală PSD-UNPR-PC a depus dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare.

Vicepreședintele PNL Mircea Diaconu a demisionat miercuri din partid, declarând că intenționează să candideze ca independent la alegerile pentru Parlamentul European.

Până pe 26 martie, el trebuie să strângă cele 100.000 de semnături de care are nevoie pentru a se putea înscrie la alegeri. Diaconu a demisionat miercuri din PNL, după ce conducerea liberală l-a scos de pe listele de candidați la europarlamentare.