Victor Ponta, întrebat dacă mama lui a fost chemată la audieri: Asta chiar e o MIZERIE ORDINARĂ. Evident că nu

Victor Ponta a fost întrebat, vineri, de jurnalişti dacă mama lui a fost chemată la audieri la DNA, în dosarul în care a fost arestat cumnatul său, Iulian Herţanu. "Asta chiar e o mizerie ordinară", a răspuns Ponta.

20 feb. 2015, 09:16
Victor Ponta, întrebat dacă mama lui a fost chemată la audieri: Asta chiar e o MIZERIE ORDINARĂ. Evident că nu

Victor Ponta neagă că mama lui a fost chemată la DNA pentru a fi audiată.

„Asta chiar e o mizerie ordinară. Evident că nu a fost chemată şi nu are nicio calitate. Sincer să fiu, înţeleg şi e absolut legitimă bătălia politică şi chiar critica din partea unor reprezentanţi ai presei, dar totuşi să te lupţi cu o femeie de 72 de ani, cred că nu e onorabil pentru nimeni„, a spus Ponta.

CITEŞTE ŞI Ponta, după anchetarea cumnatului: Le-am spus la PSD că am mandatul pe masă. Dacă deranjez, fac un pas înapoi

Întrebat de jurnalişti câte contracte a încheiat cu statul firma cumnatului său, Ponta a arătat că nu ştie ce înţelege presa prin „stat” şi că niciun contract nu a fost încheiat „cu Guvernul”.

„Ce înseamnă statul ? Cu Guvernul, din câte ştiu eu, niciunul”, a răspuns Ponta.

 

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, a fost arestat preventiv în dosarul „Canalizare la Comarnic”. 

Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta, şi administrator al S.C. GROSSMAN ENGINEERING GROUP S.R.L, a fost reţinut marţi pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, schimbare nelegală a destinației fondurilor europene şi evaziune fiscală.