Victor Ponta ironizează moţiunea USR PLUS. „Să o punem pe doamna Clotilde Armand să numere şi voturile?”

Preşedintele Pro România s-a întrebat dacă Clotilde Armand ar trebui să numere voturile moţiunii depuse de USR PLUS împotriva Guvernului condus de Florin Cîţu.

06 sept. 2021, 14:46
Victor Ponta ironizează moţiunea USR PLUS. „Să o punem pe doamna Clotilde Armand să numere şi voturile?”

Victor Ponta a făcut indirect aluzie la scandalul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 pe care Clotilde Armand e acuzată că le-ar fi câştigat în condiţii suspecte.

„Să o punem pe Doamna Clotilde Armand să numere şi voturile de la moţiune?”, a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

Citeşte şi: Circ în Parlament la ședința unde trebuia stabilit calendarul moțiunii de cenzură AUR – USR PLUS! PNL a cerut verificarea semnăturilor. PSD a părăsit sala. Votul se reia marţi

USR PLUS acuză: „Nicio surpriză: USL trăiește. Ciolacu a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu”

„Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD.
Nicio surpriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanții PSD părăsesc ședințele în care ar putea să facă asta.
Boicotând a treia oară ședința Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu.

Tergiversările și contradicțiile PSD-ului, înțelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîțu, ne arată, o dată în plus, că propriile interese ale PSD primează în fața interesului românilor. România are nevoie de un prim-ministru care să guverneze responsabil. Florin Cîțu nu este acest prim-ministru.

De aceea, Florin Cîțu trebuie să plece”, este mesajul publicat de reprezentanţii USR PLUS, pe Facebook.

Citeşte şi: Sondaj CURS: PNL și USR-PLUS se prăbușesc împreună. Românii îi văd la fel de vinovați pentru catastrofa din Guvern

Liderul deputaţilor USR PLUS: „Marcel Ciolacu pare că a fost recrutat de domnul Cîţu şi singura dânsului misiune este să-l protejeze”

La rândul său, Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, a acuzat că la o şedinţa a Birourilor Permanente reunite a asistat „la un abuz constituţional fără precedent”.

„E prima dată în 31 de ani când parlamentarilor li se refuză dreptul la a depune moţiune de cenzură. Cei de la PSD şi PNL au boicotat această şedinţă pentru a nu permite desfăşurarea calendarului de citire, dezbatere şi vot a moţiunii.

Asta este fără precedent! Am văzut în Parlamentul ăsta nişte zile negre acum mulţi ani de zile când Dragnea făcea absolut tot ce voia şi nu avea niciun fel de respect faţă de Constituţie şi de regulamente. Ce s-a întâmplat astăzi, din păcate, se înscrie în acelaşi capitol. PSD şi PNL refuză dreptul parlamentarilor să depună o moţiune.

Dincolo de declaraţiile domnului Ciolacu, de fapt vedem că de astăzi echipa câştigătoare are un nou membru – domnul Marcel Ciolacu. Pare că a fost recrutat de domnul Cîţu şi singura dânsului misiune este să-l protejeze pe acesta cât mai mult la Palatul Victoria”, a declarat Ionuţ Moşteanu.