Victor Ponta îşi va petrece Revelionul în ţară

Premierul Victor Ponta a afirmat că va petrece Revelionul în ţară, dar nu "la RA-APPS", şi speră că va avea zile liniştite în continuare, aşa cum a fost cele "aduse în dar de Moş Crăciun", un personaj în care spune că el crede pentru că, altfel, nu şi-ar putea convinge copiii că acesta există.

27 dec. 2013, 13:23
Victor Ponta îşi va petrece Revelionul în ţară

Întrebat de jurnalişti unde îşi va petrece Revelionul, şeful Guvernului a răspuns că va rămâne în ţară. „Tot aici, ca de obicei, în ţară şi nu la RA-APPS„, a spus Victor Ponta, făcând aluzie la faptul că nu intenţionează să ocupe una din vilele de protocol ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) puse la dispoziţia demnitarilor, potrivit Mediafax.

Vezi şi: CRĂCIUNUL politicienilor. Ce poze au postat pe Facebook şi ce mesaje au transmis românilor

Întrebat în continuare dacă mai crede în Moş Crăciun, Ponta a răspuns: „Cum să nu cred ? Dacă n-aş crede eu, cum aş putea să-i conving pe copiii mei că există?„.

Victor Ponta a adăugat că Moş Crăciun i-a adus în dar câteva zile de „foarte multă linişte de care avea nevoie” şi speră ca şi în perioada Revelionului să beneficieze de o perioadă liniştită alături de familie.

CITEŞTE ŞI: Surpriză la ultimul sondaj privind alegerile prezidenţiale: Victor Ponta este FAVORIT