VICTOR PONTA, la Cotroceni. Premierul s-a întâlnit din nou cu IOHANNIS. Ce au discutat cei doi

Premierul Victor Ponta a avut, luni, o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. A fost cea de-a doua întâlnire dintre cei doi, prima având loc săptămâna trecută.

29 dec. 2014, 11:03
VICTOR PONTA, la Cotroceni. Premierul s-a întâlnit din nou cu IOHANNIS. Ce au discutat cei doi

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni, imediat după şedinţa de Guvern, informează România TV.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, premierul afirmă că aceasta a fost întâlnirea sa „săptămânală” cu şeful statului.

„Am avut întâlnirea săptămânală cu preşedintele Iohannis – subiectele obişnuite de colaborare instituţională! Şi urări de La mulţi ani”, a scris Ponta.

Vizita de luni a premierului a venit în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a început, luni, la Cotroceni, discuţiile cu doi dintre miniştrii cabinetului Ponta, Gabriel Oprea şi Mircea Duşa.

Administraţia Prezidenţială a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, că la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, luni şi marţi au loc, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri ale şefului statului cu miniştrii Gabriel Oprea, Mircea Duşă şi Bogdan Aurescu.

Trei miniştri ai Cabinetului Ponta, convocaţi de Klaus Iohannis la Cotroceni

„Se discută domeniile de care preşedintele este direct responsabil, securitate naţională, apărare şi politică externă, în cadrul unei prime luări de contact cu activitatea miniştrilor Gabriel Oprea, Mircea Duşa şi Bogdan Aurescu, şi a celor trei ministere pe care le conduc”, se  precizează în comunicat.

Luni, CCR a respins sesizarea PNL privind constituţionalitatea legii bugetului de stat pe 2015, iar legea merge la Preşedintie pentru promulgare.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la debutul şedinţei de Guvern, că speră ca CCR să dea o soluţie la contestaţia PNL privind bugetul de stat pe 2015. 

CCR judecă contestaţia PNL privind BUGETUL pe 2015 VIDEO