Victor Ponta: „Nu vreau să-mi îmbolnăvesc familia dacă facem alegeri. În septembrie mă mut de acasă”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat, marţi, că nu este de acord cu organizarea alegerilor locale în contextul creşterii numărului infecţiilor cu noul coronavirus. Fostul premier susţine că scrutinul poate fi organizat "când nu punem în pericol populaţia".

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 11:53
Victor Ponta: „Nu vreau să-mi îmbolnăvesc familia dacă facem alegeri. În septembrie mă mut de acasă”

„Nu vreau să-mi îmbolnăvesc familia dacă facem alegeri (…) În septembrie mă mut de acasă dacă facem alegeri. Să fie organizate alegeri când nu punem în pericol populaţia”, a precizat Victor Ponta, la Digi24.

Victor Ponta, dezvăluiri despre motivul pentru care dr. Alexandru Rafila a refuzat candidatura la Primăria Capitalei 

Întrebat ce răspuns i-a dat profesorul Alexandru Rafila, Victor Ponta a explicat că a primit o explicaţie „de foarte bun simţ”. 

„Cu domnul Rafila am discutat de multe ori. Domnul Rafila mi-a spus vineri şi mi-a spus un lucru de foarte bun simţ. Sunt medic, nu de orice specialitate, sunt din cei reponsabili de ce se îmtâmplă acum. Cred că reprezintă un pericol organizarea alegerilor. Mi-a spus: ca medic voi fi foarte prins ca să fiu implicat într-o luptă politică”, a menţionat Victor Ponta.

Băsescu, hotârât să candideze la Primăria Capitalei. Vrea confruntare cu Firea şi Ponta. „Niciunul nu cunoaşte Bucureştiul”