EXCLUSIV| Victor Ponta o pune la zid pe Monica Macovei, după trimiterea în judecată. Fostul premier nu are milă: „Această zeiță a dreptății, o impostoare”

Victor Ponta a reacționat dur după trimiterea în judecată a Monicăi Macovei. Fostul premier este solidar cu victima care a necesitat peste 100 de zile de îngrijiri medicale în urma accidentului din Mangalia.

27 sept. 2023, 22:36
EXCLUSIV| Victor Ponta o pune la zid pe Monica Macovei, după trimiterea în judecată. Fostul premier nu are milă: „Această zeiță a dreptății, o impostoare”
Victor Ponta o pune la zid pe Monica Macovei, după trimiterea în judecată. Fostul premier nu are milă: „Această zeiță a dreptății, o impostoare”

Victor Ponta a intervenit după trimiterea în judecată a fostei ministre a Justiției, Monica Macovei. Aceasta a fost a fost trimistă în judecată pentru vătămare corporală din culpă de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în urma accidentului de acum un an din Mangalia, când a intrat pe contrasens şi a lovit un motociclist.

Citește și: Cum încearcă Monica Macovei să scape de pușcărie. Fostul ministru al Justiției își încearcă norocul cu procurorii, după ce a mințit că a lovit un om

Victor Ponta, atac dur la adresa Monicăi Macovei

Fostul premier al țării și-a spus părerea în cazul trimiterii în judecată a Monicăi Macovei, la un an de accidentul produs în Mangalia. Victor Ponta a pus-o la zid pe fosta ministră, spunând că este o impostoare și că niciodată nu a fost potrivită pentru șefia ministerului Justiției. De asemenea, politicianul consideră că, pe lângă Macovei, multe alte personaje politice au fost trimise din surse exterioare să deregleze statul român.

„Nu pot să nu îmi exprim solidaritatea față de victimă. Este un om care a avut ghinionul că s-a aflat pe drumul Monicăi Macovei. Și solidaritatea față de oamenii care s-au lăsat păcăliți. Nu a fost niciodată o zeiță a dreptății. Eu mă mir că nu a ținut minciuna doamnei Monica Macovei. A avut ghinion. Că ei au voie să facă orice, că ei erau reprezentanții nu știu cărei puteri din afară, și când făceau ceva nu pățeau nimic. Cei de bună credință s-au lăsat prostiți de prea multe ori. Acești oameni au problemele lor personale, sunt nefericiți, și vin niște impostori, gen Macovei, și se aruncă în brațele lor. Macovei vrea acord de recunoaștere, dar nici procurorii nu vor, în final au trimis-o în judecată”, a declara Victor Ponta în emisiunea lui Victor Ciutacu de pe România TV.

În data de 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalai şi “din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”, potrivit Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

„La data de 27.09.2023, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Macovei Monica-Luisa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 şi alin. 3 C.p”, au transmis miercuri, reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

Reamintim că fostul ministru al Justiției a încercat să ajungă la o înțelegere cu procurorii de caz pentru a i se reduce din pedeapsă, însă aceștia nu au fost de acord.

Citește și: EXCLUSIV| Victor Ponta dă de pământ cu părinții beizadelelor care ajung să consume droguri! ”Foarte mulți își strică copiii! Ai rămas repetent, îți iau un Porsche cadou”