Victor Ponta pleacă din nou în Turcia

Premierul Victor Ponta va merge din nou, miercuri, în Turcia, la un control medical, potrivit unor surse politice citate de România TV.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 11:46
Victor Ponta pleacă din nou în Turcia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul PSD, unde s-a întors pentru ședinţa coaliției de guvernare, că se sprijină într-un baston întrucât a fost certat de medic, după ce l-a văzut la televizor, în prima parte a zilei, la BPN al partidului, fără cârje.

Victor Ponta declara luni dimineaţă că i s-a luat o greutate de pe umeri şi poată să meargă mai uşor, refuzând să precizeze când va pleca în Turcia, pentru o nouă intervenţie medicală.

CITEŞTE ŞI: Problemele de sănătate ale primilor oameni în stat. Ponta se pregăteşte de o nouă operaţie în Turcia VIDEO

Victor Ponta a precizat joi la România TV că ar avea nevoie de o nouă operație, iar Gabriel Oprea va reveni în funcția de premier interimar.

„E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută. O să lipsesc doar câteva zile, iar Gabriel Oprea o să-mi țină locul fără niciun fel de problemă”, a spus premierul.

Victor Ponta a spus că de data aceasta nu va mai fi vorba de câteva săptămâni de repaus, ci doar de câteva zile. „Cei care au mai avut probleme cu meniscul ştiu că în câteva zile, de data asta lucrurile sunt bine”, a declarat atunci şeful Guvernului.

Premierul Victor Ponta a descoperit, în urma controlului medical efectuat în Turcia, că are probleme în urma operaţiei şi că necesită o noua intervenţie la menisc.