Victor Ponta: Primul ministru Traian Băsescu ar trebui remaniat

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că toţi miniştrii ar trebui remaniaţi, iar această remaniere ar trebui să inceapă cu cea a "primului ministru" Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
29 oct. 2011, 07:57
Victor Ponta: Primul ministru Traian Băsescu ar trebui remaniat

„Ca să citez din Agenţia France Press, cred că ar trebui remaniat primul ministru Traian Băsescu. În rest, dacă-l schimbi pe Igaş cu Ialomiţeanu sau pe Baconschi cu Udrea, care-i diferenţa?! Nu este niciuna. Problema, dincolo de persoane şi de faptul că sunt miniştri analfabeţi sau sunt de o incompetenţă nemaipomenită, într-o clasă politică ce a văzut ceva incompetenţi la viaţa ei, dincolo de asta, problema României este că nu există niciun fel de măsuri şi strategie economică”, a afirmat Ponta, citat de Mediafax.

Liderul PSD este de parere ca România este complet în afara efortului european de combatere a crizei. „Nu contăm la nivel european, nu ne întreabă nimeni absolut nimic, nici ce trebuie făcut, nu putem cheltui banii pe care UE ni-i pune la dispoziţie, ştim doar să împrumutăm un miliard şi ceva de euro pe lună, fără să ştim să spunem de unde să-i dăm înapoi”, a mai declarat Ponta.