Victor Ponta, replică DURĂ pentru Orban: Eu m-am operat la picior, nu am fost la o clinică de dezalcoolizare

După ce Ludovic Orban s-a arătat mirat de faptul că Victor Ponta are o atitudine critică la adresa spitalelor private, reamintind faptul că fostul lider s-a operat la un astfel de spital din Turcia, Victor Ponta i-a dat o replică dură premierului. 

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 10:56
Victor Ponta, replică DURĂ pentru Orban: Eu m-am operat la picior, nu am fost la o clinică de dezalcoolizare

„După răcnetele isterice de la început, e bine să vorbim rațional. Nu am votat acest guvern, știam că dl Orban mai mult decât să se înțeleagă cu dl Iordache nu e în stare. 
E o înțelegere să pice acest Guvern, e foarte bine, doar USR nu și-a dat seama că există această înțelegere.

Această înțelegere să scape PNL de Orban cu ajutorul PSD nu e problema mea. Raed Arafat a spus că nu a înțeles care e caracterul de urgență al ordonanței privind asistența de urgență în privat. Există o singură explicație: le era frică că nu trece moțiunea

Cu această ordonanță m-au convins, voi vota moțiunea. Să știi că eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare, care sunt toate private. Aceste clinici de dezalcoolizare de azi le puteți plăti din bani publici”, a spus Victor Ponta în plenul Senatului. 

Citeşte şi Orban ameninţă PSD. Cu cât vă terminaţi mai repede mandatele, cu atât mai bine pentru români. Cum l-a atacat pe Ponta