Victor Ponta, dezvăluirea momentului! Cât câștigă lunar șeful Pro România și soția lui, Daciana Sârbu

Victor Ponta a făcut o serie de dezvăluiri din viața de familie, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

09 dec. 2020, 00:05
Victor Ponta, dezvăluirea momentului! Cât câștigă lunar șeful Pro România și soția lui, Daciana Sârbu

Victor Ponta a oferit detalii picante din viața personală, a dezvăluit ce treburi casnice face, de ce i-a ales pe Oprea și Maior ca nași, dar și ce salariu lunar are.

Victor Ponta și Daciana Sârbu, a doua soție a fostului premier, s-au căsătorit pe ascuns în octombrie 2006. Deși la început nu se înțelegea deloc cu tatăl Dacianei, Ponta a mărturisit că acum au o relație excelentă.

„Ne-am luptat o perioadă cu tatăl ei. Sunt un om norocos fiindcă ambele femei din viața mea sunt două femei perfecte. Eu nu merit acest noroc, de aceea nu am prea vorbit despre asta. Cred că nici politic nu prea m-am înțeles cu Ilie Sârbu. El chiar era deranjat de faptul că venim noi ăștia tineri. Acum avem o relație excelentă. Mai glumesc eu cu Daciana că dacă divorțăm, eu rămân cu tata-socru”, a spus politicianul la Kanal D.

Întrebat de ce s-a căsătorit în străinătate cu Daciana Sârbu, Victor Ponta a dat un răspuns cât se poate de sincer: am încercat să-i protejez pe cei apropiați de presă.

„Cu Roxana (prima soție) m-am căsătorit la Primăria Sectorului 1. Cu Daciana m-am căsătorit pe ascuns, în 2006, pentru că eram persoane publice. Am avut prieteni care ne-au așteptat. Presa a aflat abia după un an. Am încercat să-i protejez cât am putut de mult pe cei apropiati de presă”, a mai spus Ponta.

„V-ați ales nașii pe interes?” – l-a întrebat Denise Rifai pe liderul Pro România, referindu-se la două persoane influente la vremea respectivă, George Maior și Gabriel Oprea. George Maior, fostul șef al SRI, este nașul de cununie al lui Victor Ponta și Daciana Sârbu, iar ulterior le-a botezat și copilul. Gabriel Oprea, fost ministru al Afacerilor Interne, este nașul de botez al primului copil al lui Victor Ponta.

„Pe prietenie si pe preocupări comune. Și cu Maior și cu Gabi Oprea am fost prieten într-o vreme. Dar m-am învatat minte. Din 2013 și până azi n-am mai fost la nimeni naș. Poltica cu nășitul tot timpul se termină prost”, a explicat Ponta.

Ce fel de soț e Victor Ponta?

„Foarte dificil. Evident că au fost momente grele, a fost nevoie de compromisuri. De cele mai multe ori eu am fost de vină. Două victime le am la activ: o fostă soție și o actuală soție. Eu sunt un soț foarte dificil”.

Ce treburi casnice face Victor Ponta?

„Nu sunt bun la asta și fac numai când sunt împins de la spate. Să strâng de unde am mâncat, să duc vasele la bucătărie. Nu gătesc, tot ce pot e o omletă. Dar mă pricep să deschid vinurile. Acolo se termină implicarea mea la mesele din familie, în sensul că eu aleg vinul”.

Ce buget lunar are Victor Ponta?

Liderul politic a răspuns sincer și la una dintre cele mai așteptate întrebări: Cine câștigă mai mult în casă? Victor Ponta sau Daciana Sârbu?

„Daciana. Până anul trecut câștiga mai bine de 6.000 de euro din salariul de europarlamentar. Eu am un salariu de 12.000 de ron ca deputat. Nu suntem o familie care să moară de foame, avem un nivel peste media din România”, a mai spus Ponta.

Citește și Victor Ponta își anunță retragerea din politică după rezultatele alegerilor parlamentare: E timpul pentru familie!