Victor Ponta sare în apărarea Soranei Cîrstea: „Categoric, nu mai suntem normali la cap!” | EXCLUSIV

Victor Ponta sare în apărarea Soranei Cîrstea, sportiva României atacată într-un mod grosolan de unii activiști ai comunității „curcubeu". Fostul premier susține că se opune derapajelor violente și cenzurii. Victor Ciutacu a intervenit. 

05 iul. 2023, 22:01
Victor Ponta sare în apărarea Soranei Cîrstea: „Categoric, nu mai suntem normali la cap!” | EXCLUSIV

Victor Ciutacu l-a provocat pe Victor Ponta. „Mai suntem normali la cap?”, l-a întrebat jurnalistul pe fostul premier, care a răspuns:

„Categoric, nu (n.r. – nu mai suntem normali la cap). Sorana a pus o postare de bun simț. Ea trăiește într-o lume a ipocriziei fără margini. La Wimbledon i-a interzis pe ruși. Djokovic n-are voie să zică de gândește. Dacă vrei să te îmbraci în rainbow, îți dă rând în față (…)

M-am simțit obligat să-i iau partea. Când ești atacat pentru că spui un lucru de bun simț… Eu am vrut să spun că Sorana Cîrstea are dreptate”, a comentat Victor Ponta.

Victor Ciutacu, în dialog cu Victor Ponta: „Noi, ăștia, normalii, așa cum ne-a născut Dumnezeu, mai avem loc în universul ăsta?”

Și Victor Ciutacu a intervenit. Gazetarul protestează față de acțiunile unor grupuri sociale considerate extremiste, care au luat amploare în ultimii ani.

„Deja s-a depășit niște limite. Dacă nu pui genunchiul în pământ – BLM, dacă nu te declari transgender… Pe bune! Noi, ăștia, normalii, așa cum ne-a născut Dumnezeu, mai avem loc în universul ăsta?

(…) E la nivel mondial prosteala asta!”, a declarat Victor Ciutacu.

Jurnaliști, influenceri, diverse persoane publice, simpli cetățeni și chiar și politicieni s-a aliat în jurul Soranei Cîrstea, după ce sportiva a postat mesajul care a deranjat unii reprezentanți ai comunității „curcubeu”. VEZI AICI reacțiile și istoricul scandalului.