Victor Ponta se plânge că a fost pedepsit de Liviu Dragnea: Răzbunarea este arma prostului

Publicat: Miercuri, 13 Iunie 2018 12:45 // Actualizat: Miercuri, 13 Iunie 2018 12:45 // Sursa: romaniatv.net

Victor Ponta a anunţat miercuri pe Facebook că Liviu Dragnea s-a răzbunat pe el, mutându-l de la o comisie la alta în cadrul Camerei Deputaţilor. "Răzbunarea este arma prostului", a conchis Ponta.

"Azi am fost sanctionat de catre Presedintele Camerei Deputatilor ( Dl Liviu Dragnea) / dupa 4 mandate de deputat ( plus ministru si Premier) am fost exclus din Comisia de Afaceri Europene si din Comisia de Politica Externa.

Am ajuns astfel la Comisia de Abuzuri si o sa ma ocup sa arat toate abuzurile comise de Puterea actuala - colegii mei de la #ProRomania au fost toti exilati la Comisia pentru Drepturile Omului - o sa isi faca datoria foarte bine si acolo!

Razbunarea este arma prostului (ajuns la Putere)/ dar #ProRomania o sa lupte in continuare cu si mai multa indarjire!", a anunţat Victor Ponta pe Facebook.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Comisia de politică externă comisii parlamentare Liviu Dragnea victor ponta
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 iun 19:55
Răspunde | Votează email 0 email
Inge Spionii
IN LOC SA ANGAJEZE MA INTREABA DACA STIU CE E NORD PAC CE E TAC TAC CE E TACANITUL; IMI FACE CONTRACT DE TREIZECI DE MINUTE SA MA TESTEZE DACA SUNT PLANIFICATA SI VREAU SA FAC INLOCURI; FACE CNTRACT LA CURATENIE SI NU MA CHEAMA ORICE NUMAI SA NU FIE INCADRAT IN DREPTURILE OMULUI; IN CELE ZECE PORUNCI; IN LEGILE EUROPENE; IN FIRESC; IN LOGICA SAU CARE SA FACA VREUN BN CUIVA:SA AIBA VREUN REZULTAT POZITIV CEVA-IN SCHIMB AU LUAT CA PP CA AR FI UNII PERICULOSI CA NU VAD BN SAU NU AUD DESI UNII TIPA DE CHESTIILE GROAZNICE PE CARE LE FAC DE-O VIATA; NU I-AU INJECTAT CU CURELUSE VERZI SAU NEGRE CI INTRETIN MASELE IN FICAT CA NU AU POSIB:
13 iun 19:33
Răspunde | Votează email 0 email
insp de retea de presa Claudia ILAVU
o sapt la 3 :50 inlocuitor la carat pe strazi-nu se poate-face tac tac zice la tel de zici ca a tacanit pe tpoata lumea.
13 iun 15:12
Răspunde | Votează email 0 email
luisa
Oare Ponta nu isi pune intrebaea ca este exclus pt ca are o reputatie bine stabilita (si impartasita de ffff multi romani!) de tradator de profesie si informator al SRI/Maior etc ?? Cred ca este normal ca dupa cum si a tradat colegii sa fie exclus din domenii sensitive..
1
EUR
4.7228
RON
16 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H