Victor Ponta susţine că Guvernul PNL nu va creşte pensiile. „Orban garantează ca Vanghelie, adică minte de îngheaţă apele”

Victor Ponta, liderul Pro România, îl acuză pe premierul Ludovic Orban că minte precum Marian Vanghelie, fostul edil PSD al Sectorului 5. Fostul premier susţine că Guvernul PNL nu va mări pensiile pe motiv că nu va aplica legea de majorare a acestora cu 40 la sută.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 14:37
Victor Ponta susţine că Guvernul PNL nu va creşte pensiile. „Orban garantează ca Vanghelie, adică minte de îngheaţă apele”

„GARANTEAZĂ ORBAN = MINCIUNĂ 100% !

Orban garantează ca Vanghelie – adică minte de îngheaţă apele!

Noua Lege a Pensiilor este în vigoare din 8 Iulie 2019 – când a fost promulgată de Preşedintele Iohannis! Vă garantez eu ca Orban NU aplică aceasta lege care prevede creşteri de până la 40% – MINCIUNĂ!

Vechea Lege a Pensiilor 263/2010 prevedea indexarea anuală a pensiilor cu rata inflaţiei şi jumătate din creşterea salariului mediu din anul precedent – pentru 2020 aproximativ 6% / în 2020 Guvernul Orban a indexat pensiile cu ZERO lei – dacă acordă 10% din Septembrie ( adică 4 luni din 12 ) înseamnă că indexarea este de 3,3% – semnificativ mai mică decât este legal) – deci încă o MINCIUNĂ!

Dar MINCIUNILE lui Orban au un scop – trebuie să aibă bani pentru afacerile cu măşti şi pentru angajările pilelor peneliste!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta dinamitează legea privind izolarea. „PSD şi PNL s-au luptat să o votăm noaptea ca hoţii. E clar o înţelegere”