Victor Ponta: „Vă rog să vă vaccinaţi! Spre deosebire de alţi politicieni, nu vă spun să faceţi ceva ce eu şi copiii mei nu am face”

În cea mai neagră zi a pandemiei de Covid în România, cu aproape 19.000 de noi infectări şi 574 de morţi, fostul premier Victor Ponta îşi asumă un demers controversat în ţara noastră şi îi îndeamnă pe români să se vaccineze.

19 oct. 2021, 21:30
Victor Ponta: „Vă rog să vă vaccinaţi! Spre deosebire de alţi politicieni, nu vă spun să faceţi ceva ce eu şi copiii mei nu am face”

Victor Ponta scrie pe pagina sa de Facebook că este un moment în care nu îşi mai pune problema eventualelor pierderi electorale sau a înjurăturilor pe care le va primi şi îi roagă pe români să se vaccineze, considerând că, dacă convinge o singură persoană, va fi făcut ceva bun.

„In ziua in care peste 500 de oameni si-au pierdut viata cred ca ar fi o lasitate din partea mea sa tac ; simt nevoia sa spun ceva ce ar trebui sa spuna orice persoana care ocupa ( sau a ocupat – in cazul meu ) o functie de demnitate publica: va rog sa va vaccinati!

Marcel Ciolacu: „Cu ce să mă aibă la mână Iohannis? Ar însemna că el m-a rugat să-l dau jos pe Cîţu”
Spre deosebire de alti politicieni “pe val” nu va spun sa faceti ceva ce eu si copiii mei nu am face – nu ma gandesc cate voturi castig sau pierd de la cei suparati pe un Presedinte si un Guvern care s-au dovedit, din pacate, total iresponsabili !

Victor Ponta: „Eu şi adulţii din familia mea am făcut doza a treia”

Stiu ca voi atrage multe critici si injuraturi ( si zau ca nu le duc lipsa) – stiu ca nu poti impune ceva unor oameni care au alte convingeri – stiu ca vaccinul nu rezolva tot – stiu ca nu ii poti convinge doar cu un indemn pe cei convinsi sa nu faca!

De azi copiii mei sunt vaccinati cu doza a doua ; eu, Mama si ceilalti adulti din Familia mea am facut doza a treia – si simt nevoia sa spun asta stiind ca mii de oameni citesc ceea ce scriu . Si daca o sa conving un singur om tot cred ca am facut ceva bun!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Klaus Iohannis a declarat, marți seara, că cei care contestă vaccinurile „sunt indirect responsabili de suferința semenilor”. Președintele menționează, ca măsură pentru oprirea valului 4 agresiv, certificatul verde sau orice măsură ce poate reduce interacțiunea umană.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, după ce Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii: „Târziu, extrem de târziu, se trezește domnul Președinte. Orice măsură se va lua mâine, va avea efect peste 2-3 săptămâni. Între timp vor muri zilnic sute de români”


loading...